Woninginbraak voorkomen?

woninginbraakWoninginbraak is een ontzettend vervelende situatie. Er wordt inbreuk gedaan op uw privacy, er is schade en er is de kans dat de inbrekers waardevolle spullen hebben meegenomen. Wij zijn in staat om uw huis op een goede manier te beveiligen en woninginbraak te voorkomen. Wij leggen geavanceerde beveiligingssystemen aan. Bent u geïnteresseerd? Wij komen persoonlijk bij u langs om uw woonsituatie te bekijken. Wat voor soort huis heeft u? In wat voor wijk woont u? Wat is de locatie van het huis? Wij bekijken uw huis zorgvuldig en op basis daarvan geven wij een deskundig advies. Omniveste wilt niet dat u te veel betaald voor sloten die u niet nodig heeft. Wij kunnen voor u een beveiligingssysteem op maat maken. Wij beschikken over een eigen werkplaats. Deze werkplaats is gevestigd in Eindhoven. U kunt bij ons langskomen en terwijl u wacht maken wij bepaalde sloten of cilinders voor u klaar. Hoe kunnen wij u helpen?

​Woninginbraak: voorkomen is beter dan genezen

​Inbrekers hebben diverse manieren om uw huis binnen te dringen. Deze methodes zijn ook bekend bij de politie. Omniveste weet van deze methodes af en hebben sloten die goedgekeurd zijn door de politie. De sloten van Omniveste bevatten namelijk het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’. Dit is een erkend keurmerk. Kent u cilindertrekken al? Of de Bulgaarse methode? Het zijn diverse manieren die inbrekers proberen om in te breken. Met onze sloten is dat verleden tijd. Wij bieden verschillende cilinders aan, zoals verzonken cilinders. Hierdoor kan u bijvoorbeeld de Bulgaarse methode voorkomen. Wij zullen er alles aan doen om woninginbraak te voorkomen. Wij willen dat u zich overal veilig voelt, voornamelijk in uw eigen huis. Heeft u al sloten, maar twijfelt u aan de kwaliteit? Het SKG**®-keurmerk is een goede richtlijn om de kwaliteit te meten. Voldoen uw sloten hier niet aan? Dan raden wij u aan om ze te vervangen. Ook dat kan Omniveste voor u doen. 

Woninginbraak voorkomen en méér

Omniveste kan uw huis streng beveiligen om woninginbraak te voorkomen, maar wij hebben meer te bieden! Bent u wel eens uw sleutels kwijtgeraakt? Of doet u de deur dicht en uw sleutels liggen nog binnen? Buitengesloten worden is onprettig. Wanneer u naar ons belt staan wij binnen een halfuur voor u klaar. Ons team kan op een zorgvuldige wijze uw deur weer open maken. Wij gebruiken geen grof geweld maar expertise. Omniveste beschikt over een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Wij delen deze kennis en ervaring graag met u!