Winkhaus cilinders

winkhaus cilindersWinkhaus cilinders zijn van hoge kwaliteit. De cilinders van Omniveste beschermen uw sloten voor inbraak. De cilinders van Omniveste zijn namelijk gekeurd met het Politiekeurmerk 'veilig wonen'. Zo kunnen wij u garanderen dat onze sloten inbrekers op afstand houden. De politie vindt dat onze sloten geschikt zijn voor inbraakpreventie. Omniveste vindt het belangrijk dat u zich veilig voelt, voornamelijk in uw eigen huis. Voldoen uw sloten en cilinders aan het SKG**®-keurmerk? Zo niet, dan raden wij u aan om uw sloten te vervangen. Dit kan Omniveste voor u regelen. Wilt u een beveiligingssysteem aanschaffen? Wij komen persoonlijk bij u langs. Wij houden rekening met een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere uw woonsituatie, de wijk in waar u woont en wat voor type huis u heeft. Wij weten dat elk huis uniek is en vraagt voor een ander systeem. Wij maken uw beveiliging geheel op maat. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies indien nodig.

​Winkhaus cilinders aanschaffen

​Op onze website vindt u veel verschillende Winkhaus cilinders. Wij hebben een groot assortiment. Omniveste heeft producten van hoogstaande kwaliteit en biedt deze aan tegen een aantrekkelijke prijs. Naast het aanbieden van diverse cilinders, beveiligingssystemen en sloten hebben wij ook betrouwbare services. Komt het bij u wel eens voor dat u uw sleutels vergeet? Bent u plotseling uw sleutels verloren? Het is niet fijn om buitengesloten te zijn. Omniveste helpt u uit de brand. U kan bellen met het telefoonnummer 040 202 42 26 en wij staan binnen een halfuur bij u op de stoep. Wij maken uw deur open zonder grof geweld. Ons team werkt met expertise en nauwkeurigheid. Voordat u het weet staat u weer binnen. Ook kunnen wij u helpen met vervangen van sloten. Het SKG**®-keurmerk is een goede richtlijn om te kijken of uw sloten nog van kwaliteit zijn. Zijn ze dat niet? Dan is het slim om uw sloten te vervangen. Zo laat u uw huis optimaal beveiligen door de sloten van Omniveste.

Over ons bedrijf

​Omniveste heeft een eigen werkplaats. Deze werkplaats is gevestigd in Eindhoven aan de Gestelsestraat. In onze werkplaats kunnen wij cilinders en sloten op maat maken. Terwijl u wacht wordt uw op maat gemaakte slot gemaakt. Bent u enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wij staan u zo snel mogelijk te woord en vertellen graag meer over onze werkwijze en diensten. U bent van harte welkom bij Omniveste!