voordeur beveiligen

Voordeur beveiligen

U wilt uw voordeur beveiligen? Is er onlangs bij u ingebroken? En wilt u daarom uw voordeur beveiligen? Dan bent u bij Omniveste aan het juiste adres. Omniveste pakt beveiligingsproblemen op geheel eigen wijze op en levert oplossingen op maat. Bezoek onze website en bekijk de mogelijkheden.

​Van nieuwe sloten tot voordeur beveiligen

​Omniveste heeft een breed dienstenpakket. Heeft u zichzelf buitengesloten of is uw slot kapot? Bel naar Omniveste en onze monteurs staan binnen een halfuur bij u op de stoep. Onze monteurs repareren uw slot of plaatsen een nieuwe. Alle sloten in ons assortiment hebben het keurmerk ‘Veilig Wonen’ van de politie. Zo weet u zeker dat u veilige en sterke sloten aanschaft.
Naast nieuwe sloten kunt u bij ons ook terecht voor advies over inbraakpreventie. Wij geven u graag advies over voordeur beveiligen en het voorkomen van inbraak. Wij zijn namelijk van mening dat u inbraak beter kunt voorkomen, dan dat u schade moet herstellen. Daarnaast kijken inbrekers niet naar wat er te halen valt, maar naar hoe gemakkelijk ze binnen kunnen komen. Het is dus heel belangrijk om goede sloten te hebben en aandacht te hebben op uw voordeur beveiligen. Om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven op het gebied van inbraakpreventie, komen wij bij voorkeur bij u thuis langs. Elke woning is namelijk verschillend en heeft dus andere beveiliging nodig. Daarnaast speelt de stad of plaats waar uw woning staat een rol in de keuze voor de noodzakelijke beveiliging.

Ook voor zakelijke klanten

​Omniveste is er ook voor zakelijke klanten. Hebben uw huurders zich buitengesloten en daarom een nieuw slot nodig? U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bellen. Onze monteurs zijn er binnen een half uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar in de avonden en in de weekenden. Ook aan zakelijke klanten geven wij graag advies over inbraakpreventie. Tevens kunt u bij ons terecht voor inpandige veiligheid. Heeft u een kinderopvang? Wij zorgen bijvoorbeeld voor vingerbeschermers op uw binnenscharnieren om beknelde vingers te voorkomen. Omniveste biedt zowel simpele als geavanceerde oplossingen.​ Wij komen graag bij u langs om de risicofactoren op het gebied van hang- en sluitwerk voor u te inventariseren.

Vragen over voordeur beveiligen?

Heeft u vragen over het beveiligen van uw voordeur? Of heeft u een andere vraag over de mogelijkheden van Omniveste? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
​Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek voor inbraakpreventie? Neem ook dan contact met ons op.