voordeur beveiligen

Voordeur beveiligen

Op zoek naar voordeur beveiligen? Misschien hoort u wel berichten over inbrekers die actief zijn in uw wijk. Het kan een onrustig en onveilig gevoel geven wanneer u niet weet of uw woning wel goed beveiligd is. Met name uw voordeur kan een kwetsbaar punt zijn van uw woning. Wilt u uw voordeur beveiligen zodat u veilig kunt wonen? Omniveste helpt u graag met alles op het gebied van inbraakpreventie. We maken het inbrekers graag zo moeilijk mogelijk om uw woning binnen te komen. We vertellen u graag meer over voordeur beveiligen.

Effectief voordeur beveiligen

Ieder huis is anders en niet alle sloten zijn even geschikt als voordeurslot. Bij Omniveste weten we alles over hang- en sluitwerk. We kunnen u precies vertellen welk slot er geschikt is voor uw type voordeur. Om u hierbij optimaal van dienst te kunnen zijn, komen we graag bij u thuis langs. We bekijken dan uw voordeur maar kijken ook naar de wijk waarin u woont en de locatie van uw woning. Op basis van deze informatie geven we u persoonlijk advies over voordeur beveiligen. Zo kunt u eenvoudig het juiste slot kiezen en kunt u veilig wonen! Lukt het niet om uw nieuwe slot te monteren? Schakel dan de monteurs in van Omniveste. U kunt altijd op hun vakmanschap rekenen!

Ons aanbod

Alles op het gebied van inbraakpreventie vindt u bij Omniveste. Of het nu gaat om hang- en sluitwerk van bekende merken, producten die de veiligheid binnenshuis verhogen of advies op maat, u vindt het bij ons. Veilig wonen in al zijn facetten, daar zetten we ons bij Omniveste voor in. Ons aanbod van sloten bestaat uit bekende merken, die bewezen kwaliteit leveren. Deze merken zijn altijd voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dat deze sloten uitgebreid zijn getest op verschillende vormen van inbraak. Ze bieden u optimale veiligheid. Naast sloten vindt u bij Omniveste ook producten voor de veiligheid binnenshuis. Het gaat dan om slimme producten die ervoor zorgen dat ongelukjes binnenshuis, zoals een vinger tussen de deur, niet meer kunnen gebeuren. Bent u benieuwd naar dit aanbod? We vertellen u er graag meer over wanneer we bij u langskomen.

Onze service

Heeft u uzelf buitengesloten? Dat is altijd een vervelende situatie, die iedereen kan overkomen. U bent onderweg naar huis uw huissleutels verloren of de deur is in het slot gevallen terwijl u buiten staat en de sleutels nog binnen liggen. Gelukkig is het niet nodig om uw deur met grof geweld te openen. U kunt Omniveste inschakelen via 040 202 42 26. We staan dan binnen een half uur bij u op de stoep om uw voordeur zo zorgvuldig mogelijk te openen. Hierdoor wordt onnodige schade voorkomen. Het is vaak niet eens nodig om uw slot nadien te vervangen!

Het kan ook zijn dat u een nieuwe sleutel wilt laten maken voor een bestaand slot, of dat u een nieuw cilinder nodig heeft. Wanneer u langskomt in onze werkplaats gaan we direct voor u aan de slag. Zo heeft u binnen een mum van tijd wat u nodig heeft! Bij Omniveste doen we er alles aan om u veilig te kunnen laten wonen. We leveren producten van bekende merken die hoge kwaliteit leveren en geven u persoonlijk advies over inbraakpreventie. We staan altijd voor u klaar! Wat kunnen we betekenen voor úw veiligheid?