Veilig wonen: inbraakpreventie

veilig wonenVeilig wonen begint met goede sloten. Bij Omniveste kunt u deze goede sloten vinden. Alle sloten van Omniveste zijn namelijk voorzien van diverse keurmerken. Ten eerste het Politiekeurmerk. Het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’ houdt in dat de sloten van Omniveste goed beveiligd zijn tegen inbrekers. Ten tweede beschikken wij over het  SKG**®-keurmerk. Voldoen u sloten hier niet aan? Dan is het verstandig om uw sloten te vervangen. Omniveste helpt u daar graag mee. Wij zijn dé specialist op het gebied van inbraakpreventie, beveiliging en sloten vervanging. Wij bieden een snelle en aantrekkelijke service. Bent u bijvoorbeeld uw sleutels vergeten? Staat u voor een dichte deur? Dan kan u ons de gehele dag bereiken. Wanneer u ons belt staan wij binnen een halfuur bij u op de stoep. Wij snappen dat buitensluiting een vervelende situatie is. Omniveste zorgt ervoor dat dit zo snel mogelijk is opgelost. Ons team is vakkundig en werkt met veel expertise. Wij gebruiken geen grof geweld en voorkomen dat de deur beschadigd wordt. Voordat u het weet staat u al weer binnen. Doordat wij effectief en efficiënt werken houden wij de kosten beperkt. 

​Veilig wonen door Omniveste

Als u uw huis beter wil beveiligen komen wij graag bij u langs. Wanneer wij langskomen bekijken wij uw gehele woonsituatie. Wij houden rekening met de woonwijk en de locatie van uw huis. Wij weten dat elk huis uniek is en dat vraagt op een beveiligingssysteem op maat. Wij willen niet dat u te veel betaald voor onnodige sloten. Als alles rond is kunnen wij de sloten bij u persoonlijk komen plaatsen. Door uw huis optimaal te laten beveiligen houdt u inbrekers op een afstand. Naast dat wij sloten buitenhuis plaatsen is een beveiligingssysteem binnenshuis net zo belangrijk. Veilig wonen vraagt om een goede beveiliging. Niet alleen voor inbraak maar ook voor fysieke ongelukken. Zo komt het wel eens voor dat kinderen en ook volwassenen met hun vingers bekneld raken tussen de deur. Dit is eenvoudig te voorkomen door vingerbeschermers te plaatsen. Zo houdt u het ook voor kinderen veilig. Maar Omniveste doet meer! Heeft u bijvoorbeeld last van tocht of dichtslaande deuren? Dit kan onprettig zijn. Deurvangers, deurflippers of deurklemmen zijn betaalbare manieren om de impact van het dichtslaan van deuren op te vangen. Daarnaast heeft het als voordeel dat het voorkomt dat uw vingers bekneld raken tussen de deur. 

Omniveste is gevestigd in Eindhoven. Hier vindt u onze werkplaats. Wij kunnen in onze werkplaats cilinders en sloten op maat maken. Wilt u een extra sleutel? Geen probleem. Omniveste staat voor u klaar. Hoe kunnen wij u helpen?