toegangscontroleToegangscontrole

Toegangscontrole van Omniveste​Wilt u graag een toegangscontrole? Toegangscontrole is erg geschikt voor zakelijke klanten maar ook als particulier. Een toegangscontrole garandeert u een veilig gevoel. Omniveste wilt u hier graag mee helpen. Bent u opzoek naar een goed beveiligingssysteem? Dan bent u bij Omniveste aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om uw huis of pand optimaal te beveiligen. Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om een juist systeem te kiezen. Daarom komt Omniveste persoonlijk bij u langs. Omniveste beschikt over een hardwerkend team die met veel expertise kijkt naar uw sloten. Zijn ze aan vervanging toe? Voldoen ze aan het SKG**®-keurmerk​? Doen ze dat niet dan kunnen wij uw sloten vervangen. Wij vinden het belangrijk dat u zich overal veilig voelt. Daarom kijken wij altijd naar de gehele woonsituatie. Wij controleren de woonwijk, de locatie van uw huis en wat voor type woning u heeft. Elk huis vraagt naar een ander beveiligingssysteem. Met bijvoorbeeld een toegangscontrole optimaliseert u uw beveiliging en houdt u de inbrekers op afstand.

Een toegangscontrole en méér

Naast dat wij geavanceerde beveiligingssystemen aanbieden, kunnen wij u ook op verschillende manieren van dienst zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld uw deur zorgvuldig open maken wanneer u buitengesloten bent. Het komt namelijk wel eens voor dat de sleutel binnen wordt vergeten, maar dat de deur al op slot zit. Of u raakt uw sleutels kwijt. Dit zijn vervelende situaties. Omniveste biedt daar een oplossing voor. Wanneer u ons belt staan wij binnen een halfuur klaar. Wij maken de deur voor uw open zonder het te beschadigen. Daarnaast werkt ons team effectief en efficiënt, zo beperken wij de kosten. In onze werkplaats kunnen wij sloten, cilinders en sleutels voor u op maat maken. Wilt u een extra sleutel? Geen probleem, bij Omniveste kan dat. De werkplaats van Omniveste is gevestigd in Eindhoven. U kunt hier, terwijl u wacht, uw sleutel of slot laten maken.

​Bent u nieuwsgierig over onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wij helpen u zo snel mogelijk en vertellen u graag alle mogelijkheden van Omniveste. Omniveste is een professioneel bedrijf die streeft naar een snelle, betrouwbare en goede service. Daarnaast zijn diverse producten van ons gekeurd door het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’. Zo kunnen wij u garanderen dat onze sloten een toevoeging zijn aan uw veiligheid. Wij zien u graag bij Omniveste!