Sluitplannen van BlueSmart en BlueCompact

sluitplanHeeft u een sluitplan nodig? Heeft u een eigen pand dat u veilig wilt kunnen afsluiten? Als u uw pand afsluit met klassieke sloten krijgt u al snel te maken met een flinke sleutelbos. Met zoveel sleutels kunt u op den duur het overzicht verliezen. Als u kiest voor een sluitplan kunt u uw sleutelbos reduceren tot één sleutel. Met deze sleutel kunt u dan op een makkelijke, veilige en efficiënte manier uw pand openen of sluiten. Bij Omniveste zijn we specialist op het gebied van sluitplannen. We helpen u graag om een passend sluitplan vorm te geven voor uw pand!

De mogelijkheden van een sluitplan

Een sluitplan van Omniveste is zeer geavanceerd. Het biedt volop mogelijkheden. Zo kunt u met een sluitplan bijvoorbeeld zelf bepalen tot welke ruimte een sleutel toegang geeft. U heeft zo de keuze of dat u een sleutel wilt waarmee u overal naar binnen kunt of dat u bijvoorbeeld juist een sleutel wilt waarmee er beperkte toegang mogelijk is. Met de laatste mogelijkheid kunt u uw medewerkers bijvoorbeeld een sleutel geven waarmee zij alleen toegang krijgen tot ruimtes die voor hen relevant zijn. 

Een andere mogelijkheid van een sluitplan is het op afstand aanpassen van de toegangsrechten van een sleutel. Zo hoeft iemand met een sleutel niet meer langs te komen om de sleutel aan te laten passen. U kunt zo makkelijk een medewerker toegang verlenen tot een andere ruimte, of de toegang juist ontzeggen. Alles is hierin mogelijk. Is iemand een sleutel verloren? Met een klassiek slot moet het slot dan vervangen worden. Met een sluitplan is dat niet nodig. Een sleutel kan namelijk op elk moment geblokkeerd worden. Op die manier kan er nooit een onveilige situatie ontstaan op het moment dat er een sleutel is verloren. 

Een sluitplan van Omniveste

Bij Omniveste helpen we u graag om uw pand op een veilige en slimme manier af te kunnen sluiten of te kunnen openen. We zijn gespecialiseerd in inbraakpreventie en we geven u graag deskundig advies op maat. We kijken samen met u naar uw wensen en behoeften wat betreft de beveiliging van uw pand. Hoeveel sleutels heeft u nodig? Wie wilt u allemaal een sleutel geven? We vertellen u graag meer over een passend sluitplan voor uw pand. 

Omniveste is hét adres voor de beste kwaliteit A-merk sloten en cilinders. Onze producten zijn nergens goedkoper te vinden. Al onze producten zijn voorzien van het Politie-keurmerk Veilig Wonen. We helpen u graag om uw pand optimaal te beveiligen!