Sluitplannen van BlueSmart en BlueCompact

Hebt u één of meerdere panden onder uw hoede en daarom een flinke sleutelbos? En bent u op zoek naar een sluitplan dat uw bos sleutels reduceert naar één sleutel om alles mee te openen? Maar wel met de betrouwbaarheid die u gewend bent van uw klassieke deursloten? Omniveste is gespecialiseerd in het plaatsen van de unieke digitale BlueSmart en BlueCompact sluitplannen van Winkhaus, waarmee u met één sleutel toegang hebt tot alle sloten van uw panden.

Voor elke sleutel een ander plan

Het mooie aan de sluitplannen van Winkhaus, is dat u zelf per sleutel bepaalt tot welke ruimtes hij toegang heeft. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden. Waar u zelf met één sleutel overal naar binnen kunt, geeft u uw werknemers enkel toegang tot ruimtes die voor hen relevant zijn. En verliest u een sleutel? Dan betekent dat nooit dat degene die hem vindt hem kan gebruiken. Het voordeel van het digitale BlueSmart systeem is dat een sleutel op elk moment te blokkeren is. Een groot pluspunt ten opzichte van klassieke sloten: want dit betekent dat u bij verlies nooit uw deursloten hoeft te vervangen. Vooral handig wanneer u sleutels toekent aan bijvoorbeeld hotelgasten.

Een app in plaats van een sleutel?

Een ander voordeel van BlueSmart is dat het – in tegenstelling tot veel andere sluitsystemen – centraal aan te sturen is. Het is in staat data weer decentraal door te geven door communicatie via de sloten zelf. Zo past u toegangsrechten van een sleutel op afstand aan, zonder dat de sleutelhouder daarvoor langs hoeft te komen. BlueCompact tilt dit geavanceerde sluitplan naar een nog hoger niveau van gebruiksgemak: het is het eerste sluitsysteem dat ook via een app aan te sturen is.

Uw deursloten nu vervangen met BlueSmart of BlueCompact?

Direct nieuwe sloten laten plaatsen door al uw oude deursloten te vervangen met een van de sluitplannen van Winkhaus? Of wilt u eerst meer weten over de oneindige voordelen van BlueSmart en BlueCompact? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen voor montage, of meer informatie over de verrassende eigenschappen van dit systeem.