De slotenmakers van Omniveste

Nieuwe sloten kopen omdat die van uw huis verouderd zijn? Of is er bij u ingebroken waardoor het hang- en sluitwerk van uw voordeur geforceerd is? Wat de reden ook is: onze slotenmakers staan altijd zo snel mogelijk bij u voor de deur om nieuwe sloten te plaatsen of te repareren. Daarbij bent u altijd verzekerd van Politiekeurmerk Veilig Wonen gecertificeerde service en producten. Dat geeft u de garantie dat uw woning optimaal is beschermd tegen uiteenlopende inbraaktechnieken.

Nieuwe sloten kopen en laten monteren

Sloten: u hebt ze niet voor niets. Een goed slot op uw voordeur vermindert de kans op een succesvolle inbraak aanzienlijk. Investeren door nieuwe sloten te kopen is daarom ontzettend slim! Zeker wanneer u in een wijk waar vaker inbraken voor komen woont is het slim kritisch te zijn op het hang- en sluitwerk van uw ramen en deuren. Omniveste komt graag bij u langs voor persoonlijk advies, aangepast aan uw situatie. Over wat voor sloten beschikt u? Zijn ze voorzien van minimaal het SKG**®-keurmerk? Zeker als de huidige sloten van uw woning niet zijn voorzien van sloten met dit keurmerk is het slim voor vervanging te zorgen. Daarnaast zijn cilinders of deurbeslag voorzien van boorbescherming zeker te overwegen. Zo bent u beschermd tegen de meest ervaren inbrekers.

Hang- en sluitwerk van deuren repareren

Er gaat niets boven nieuwe sloten. Toch hoeft het niet altijd zo te zijn dat wanneer het slot van een deur kuren vertoont, u direct nieuwe sloten moet kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontregeld voordeur slot door een afgebroken sleutel? Vaak enorm simpel te repareren, zonder dat er sprake hoeft te zijn van vervanging. Omniveste kijkt altijd naar wat nodig is, zodat u bent voorzien van een oplossing op maat. Betekent dat dat het repareren van het hang- en sluitwerk van uw deuren alles al oplost? Dan is dat de oplossing die Omniveste u biedt! U betaalt altijd precies voor wat u nodig heeft, en niet meer.

Direct nieuwe sloten of cilinders kopen?

De cilinder van het slot op uw voordeur laten vervangen? Een slot repareren na een inbraak? Of wilt u compleet nieuwe sloten kopen omdat de oude toe zijn aan vervanging? We nodigen u graag uit contact op te nemen voor advies van een van onze slotenmakers.