Sloten vervangen

sloten vervangenUw sloten vervangen? Zijn uw huidige sloten niet meer voldoende om uw woning te beveiligen en wilt u daarom uw sloten vervangen? Bij Omniveste zijn we u graag van dienst. Bij Omniveste kunt u terecht voor alles op het gebied van inbraakpreventie, van hang- en sluitwerk tot persoonlijk advies. We doen er graag alles aan om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken om uw woning binnen te komen. Bent u benieuwd wat we daarin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website! Veilig wonen, daar staan we voor!

Wanneer sloten vervangen?

​Het kan soms lastig zijn om in te schatten of uw huidige sloten nog wel voldoende zijn om uw huis te beveiligen. Bij Omniveste helpen we u graag. Om goed in te kunnen schatten hoe het ervoor staat met uw huidige hang- en sluitwerk, komen we graag bij u thuis langs. Zo kunnen we u een advies op maat geven, dat niet alleen op de staat van uw huidige sloten is gebaseerd maar ook op de wijk waarin u woont en bijvoorbeeld de locatie van uw huis. In ons advies vindt u alles wat u moet weten over veilig wonen – in úw huis. Het advies is volledig afgestemd op uw woonsituatie. En dat is belangrijk, want er is geen huis hetzelfde. Dankzij advies op maat is uw woning optimaal beveiligd.

Uw sloten moeten in ieder geval worden vervangen wanneer deze defect zijn, of sterk verouderd. De veiligheid die deze sloten u biedt is minimaal. Door nieuwe sloten aan te schaffen investeert u in de veiligheid van uw woning. Het kan ook zijn dat uw sloten nog in goede staat zijn, maar dat u een sleutel van, bijvoorbeeld, uw voordeur bent verloren, onderweg naar huis. Ook dan moet het slot, in verband met de veiligheid, moeten worden vervangen. Bij Omniveste zetten we onze kennis op het gebied van inbraakpreventie en sloten graag in om te helpen het juiste slot te kiezen. Zo wordt het wel heel eenvoudig om uw huis te beveiligen!

De service van Omniveste

Als slotenmaker staan we altijd voor u klaar. Ook als u een sleutel bij wilt laten maken, of als u zichzelf heeft buitengesloten. U kunt altijd rekenen op onze snelle service. Wanneer u zichzelf heeft buitengesloten kunt u ons zelfs dag en nacht bellen (op telefoonnummer 040 202 42 26). Binnen een half uur staat er dan iemand van het team van Omniveste op uw stoep om uw voordeur te openen, zodat u weer snel naar binnen kunt. Ook wanneer u een extra sleutel nodig heeft of een cilinder, kunt u bij ons langskomen. In onze werkplaats maken we het voor u terwijl u wacht.

Ons assortiment

Bij Omniveste vindt u alles op het gebied van inbraakpreventie, maar ook op het gebied van veiligheid binnenshuis. Zo zetten we ons bij Omniveste in voor veilig wonen, op meerdere manieren. U vindt in dit assortiment bijvoorbeeld producten die ervoor zorgen dat een deur niet plotseling dicht kan slaan, zodat uw kinderen hun vingers niet tussen de deur kunnen krijgen. Het zijn eenvoudige producten die de veiligheid binnenshuis op een slimme manier verhogen. Bent u benieuwd naar dit aanbod producten of wilt u meer weten over sloten vervangen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord!