Sloten vervangen Eindhoven

Sloten vervangen EindhovenWaarom sloten vervangen Eindhoven?

Is uw slot kapot en wilt u daarom sloten vervangen Eindhoven? Bij Omniveste helpen we u graag en zorgen we ervoor dat u weer veilig kunt wonen. U vindt bij Omniveste een uitgebreid assortiment met hang- en sluitwerk. Daarnaast kunt u bij Omniveste terecht voor producten die de veiligheid binnenshuis verbeteren. Ook geven we u graag persoonlijk advies op het gebied van inbraakpreventie. Alles op het gebied van veilig wonen vindt u bij Omniveste.

De sloten in ons assortiment zijn allemaal voorzien van het Politiekeurmerk ‘Veilig wonen’. Sloten die dit keurmerk dragen zijn uitgebreid getest op verschillende vormen van inbraak en zijn geschikt verklaard door de politie. Sloten vervangen Eindhoven geeft met deze sloten het beste resultaat. Bij Omniveste maken we het inbrekers zo moeilijk mogelijk om uw huis binnen te komen. Wanneer u een nieuw slot wilt laten plaatsen, raden we het u dan ook aan om ook even de staat van uw andere sloten te controleren. Het SKG**®-keurmerk is daarbij een goede richtlijn. Voldoet een slot hier (minimaal) aan, dan zit u goed. Is dit niet het geval, dan doet u er goed aan om ook dit slot te vervangen.

Bij Omniveste geven we u graag persoonlijk advies over de sloten die geschikt zijn voor uw woning. Ieder huis is anders en iedere woonsituatie vraagt om een eigen aanpak. Bij Omniveste komen we graag bij u langs om uw woning te kunnen beoordelen en u zo precies te kunnen vertellen welke aanpassingen er mogelijk nodig zijn om uw bezittingen beter te beschermen. Wilt u ook veilig wonen? Maak dan snel een afspraak!

Als u graag een sleutel wilt laten bijmaken, of als u een nieuw cilinder nodig heeft, dan kunt u ook langskomen in onze werkplaats. Sleutels en cilinders zijn daar klaar terwijl u wacht. Zo heeft u direct wat u nodig heeft zonder daarvoor lang te hoeven wachten. Kom bij ons langs. We helpen u graag!

Advies op maat

Wanneer we bij u thuis langskomen kijken we naar een aantal zaken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk in welke wijk u woont. Wordt er vaak ingebroken en zijn er ervaren inbrekers actief in uw wijk? Dan is het belangrijk dat u al uw deuren en ramen voorziet van geavanceerde sloten. Door bij u thuis langs te komen kunnen we als team van Omniveste goed inschatten wat er bij u thuis nodig is om veilig te kunnen wonen. Wanneer u Omniveste inschakelt kunt u weer veilig wonen en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken!

Veiligheid binnenshuis

Niet alleen inbraakpreventie draagt bij aan veilig wonen. Ook sloten voor binnenshuis of producten die bijvoorbeeld de kans op ongelukken binnenshuis verkleinen dragen hieraan bij. Bij Omniveste vindt u naast sloten ook een groot aanbod van producten die er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw kinderen hun vingers niet tussen de deur kunnen krijgen. Het zijn kleine ingrepen die dit soort leed eenvoudig kunnen voorkomen. Ook kunt u met onze producten voorkomen dat deuren kunnen dichtslaan. Wanneer we bij u langskomen vertellen we u ook graag meer over de mogelijkheden wanneer het gaat om de veiligheid binnenshuis. Veilig wonen, in al zijn facetten, daar zorgen we bij Omniveste voor. Op welke manier kan Omniveste ervoor zorgen dat u veiliger kunt wonen? Maak een afspraak, we zijn u graag van dienst!