Slot kapot?

slot kapotIs uw slot kapot gegaan? Is uw slot aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. Omniveste heeft vele sloten van hoge kwaliteit. Het is belangrijk dat uw kapotte slot snel wordt vervangen. Wanneer u dit niet doet, wordt de kans groter op inbraak. Uw huis moet voldoende beveiligd zijn tegen inbraak. Omniveste heeft alles in huis voor preventie voor inbraak. Wij bieden verschillende diensten aan om uw huis zo veilig mogelijk te maken. Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om in te schatten of uw sloten nog goed van kwaliteit zijn. Bi Omniveste kunnen wij bij u langskomen en uw huidige woonsituatie bekijken. Op basis van informatie die wij krijgen kunnen wij deskundig advies geven. ​Omniveste is een professioneel en ervaren bedrijf als het gaat om hoogstaand slot- en hangwerk. Wij bekijken uw wijk, de locatie van het huis en binnenshuis. Hiermee houden wij rekening welke sloten goed voor u zijn. Zo voorkomen wij dat u niet te veel betaalt aan sloten die u niet nodig heeft. Elk huis is anders en daarom bieden wij sloten op maat. U kunt bij ons altijd rekenen op een eerlijke en snelle service. 

Slot kapot of buitengesloten?

​Wanneer uw slot kapot gaat, is dat een vervelende situatie. Wanneer u zichzelf heeft buitgensloten kan dit ook erg vervelend zijn. Uw sleutels liggen bijvoorbeeld binnen maar de deur is op slot. Of u bent uw sleutels kwijtgeraakt en kan nu niet meer naar binnen. Omniveste kan deze situaties verhelpen. Wanneer u naar ons belt staan wij binnen een half uur bij u. Wij werken effectief en efficiënt. ​Omniveste zorgt ervoor dat uw deur onbeschadigd blijft. Op deze manier houden we de kosten beperkt. Daarnaast beschikt ons team over veel kennis en ervaring. Zij krijgen uw deur zo open en vaak zijn deze situaties vlug opgelost. De slotenmakers van Omniveste staan de gehele dag voor u klaar. 

​De sloten van Omniveste zijn van hoogstaande kwaliteit. Dit ziet u ook terug in de keurmerken. Onze sloten zijn gekeurd met het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’, dit garandeert u dat onze sloten inbrekers op afstand houden. Daarnaast is het verstandig om te kijken of uw sloten het het SKG**®-keurmerk bevatten. Hebben ze dat niet? Dan raden wij u aan om uw sloten te vervangen. Wij nodigen u van harte uit in onze werkplaats in Eindhoven. Hier kunt u, terwijl u wacht, uw sleutels en cilinders op maat laten maken. Omniveste heeft u veel te bieden. Wilt u informatie? Bel of e-mail ons. Wij helpen u graag!