Sleutelplan opstellen

sleutelplanEen sleutelplan is een slimme keuze wanneer u een bedrijf heeft. Een sleutelplan wordt ook wel eens een sluitplan of sluitsysteem genoemd. Met een sleutelplan heeft u toegang tot verschillende deuren. U heeft niet meer het probleem dat u verschillende sleutels heeft. Er is één sleutel voor een aantal deuren. Omniveste biedt een sleutelplan op maat aan. Wij zijn bekend met erkende merken zoals BlueSmart en BlueCompact van Winkhaus. U bepaalt zelf welke sleutel toegang heeft tot welke deuren. Zo kan u personeelsleden een andere sleutel geven die maar een beperkt aantal deuren kan openen. Het voorkomt onprettige situaties en u kan zelf beslissen wie welke deur opent. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met een sleutelplan. Wilt u hier meer over weten? Omniveste is bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ons team beschikt over veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven. Ook komen wij persoonlijk langs als u vragen heeft over welk sleutelplan of beveiligingssysteem moet aanschaffen. Wij bekijken uw situatie en stellen op basis daarvan een goed sleutelplan of systeem. 

Waarom een sleutelplan?

​Het sleutelplan of sluitplan van Winkhaus heeft vele voordelen. U bepaalt zelf per sleutel tot welke ruimtes hij toegang heeft. Bent u een sleutel kwijtgeraakt of verloren? Dat betekent niet dat iedereen die hem vindt kan gebruiken. Via het digitale systeem van BlueSmart kan u de sleutel eenvoudig en snel blokkeren. Zo kan niemand meer gebruik maken van de sleutel. Dit betekent dat u nooit uw sloten hoeft te vervangen en dat scheelt een hoop in de kosten. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste sleutelplan. Wij gaan met u in gesprek en luisteren met een vakkundig oor naar uw wensen en behoeftes. Wij geven advies indien nodig. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met een sleutelplan. 

Wij bieden meer dan alleen een sleutelplan

​Naast het opstellen van sleutelplannen bieden wij ook kwalitatief slot- en hangwerk. Al onze sloten zijn goedgekeurd door onder andere de politie. Het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’ geeft aan dat de politie onze sloten geschikt vindt voor inbraakpreventie. Daarnaast hebben wij een groot aanbod in andere producten. U vindt een overzicht van ons assortiment op onze website. Hier kunt u alles vinden wat u zoekt wat betreft beveiliging. Onze werkplaats is gevestigd in Eindhoven. Hier kunnen we, terwijl u wacht, sleutels en cilinders op maat maken. Bent u buitengesloten? Bel ons en wij staan binnen een halfuur bij u. Wij maken de deur zorgvuldig open zonder iets te beschadigen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?