Sleutelplan opstellen

sleutelplanOp zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het maken van een sleutelplan? Eén bedrijfspand zorgt vaak al voor een flinke sleutelbos. Het veilig afsluiten van het pand kan hierdoor onnodig ingewikkeld zijn. U moet dan altijd op zoek naar de juiste sleutel, zodat u op een veilige manier alle toegangsdeuren tot het pand kunt afsluiten. Met een sleutelplan kan het aantal sleutels worden teruggebracht. U houdt dan één sleutel over waarmee u op een veilige manier alle deuren kunt openen of sluiten. Omniveste is specialist op het gebied van sleutelplannen. Wij realiseren ook voor u graag een veilig sleutelplan.

De mogelijkheden van een sleutelplan

Een sleutelplan van Omniveste kunt u zelf vormgeven. Zo kunt u zelf bepalen tot welke ruimte een sleutel toegang geeft. Op die manier kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat werknemers een sleutel hebben die alleen toegang geeft tot een voor hen relevante ruimte. Bent u bang voor onveilige situaties als u uw sleutel verliest? Met een sleutelplan van Omniveste hoeft u daar niet bang voor te zijn. Een sleutel is namelijk op elk moment te blokkeren. Dit biedt u een belangrijk voordeel ten opzichte van klassieke sloten. U hoeft bij verlies van de sleutel namelijk niet het slot te vervangen als u kiest voor een sleutelplan.

Het aansturen van een sleutelplan

Bij Omniveste kunt u een sleutelplan zo vorm laten geven dat het centraal aan te sturen is. U kunt hiermee de toegangsrechten van een sleutel op afstand wijzigen. Een sleutelhouden hoeft hierdoor niet langs te komen om wijzigen aan een sleutel door te kunnen voeren. Het sleutelplan is zelfs via een app te besturen. Met een sleutelplan van Omniveste kiest u voor een veilig sleutelplan met een hoog niveau van gebruiksgemak!

Omniveste is gespecialiseerd in complete inbraakpreventie en in sleutelplannen voor het bedrijfsleven. Omniveste is hét adres voor alle sloten, cilinders en sleutelplannen. We werken alleen met de beste kwaliteit cilinders. Daarnaast kunt u bij Omniveste ook betaalbare (brand)kluizen vinden. We verkopen alleen A-merken, die u nergens goedkoper vindt. Alle sloten uit het assortiment van Omniveste zijn voorzien van het Politie-keurmerk Veilig Wonen. Wilt u graag advies ontvangen over de beste oplossingen tegen inbraak? Wilt u weten hoe u uw pand het beste kunt beveiligen? Of ontvangt u graag meer informatie over een sleutelplan voor uw bedrijfspand? Bij Omniveste helpen we u graag, door u deskundig en betrouwbaar advies te geven. We stellen graag een passend sleutelplan voor u op, zodat ook uw pand optimaal is beveiligd tegen inbraak.