skg keurmerkSKG keurmerk

Bent u op zoek naar sloten met het SKG keurmerk? U vindt ze in het uitgebreide assortiment van Omniveste. Bij Omniveste bieden we u kwalitatief hoogstaande producten op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om veilig te kunnen wonen. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten hang- en sluitwerk, waarvan er veel zijn voorzien van het SKG keurmerk. We vertellen u graag wat het SKG keurmerk inhoudt, én hoe u met goede sloten inbrekers buiten de deur houdt.

Waarom sloten van het SKG keurmerk?

Met sloten van het SKG keurmerk is uw woning uitstekend beveiligd. Maar wat houdt dat SKG keurmerk eigenlijk precies in? We leggen het u graag uit. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze stichting test steekproefsgewijs producten op sterkte en duurzaamheid. Het SKG keurmerk geeft aan dat een product voldoet aan de Nederlandse Norm voor sterkte en duurzaamheid. Het SKG keurmerk wordt uitgedrukt in een verschillend aantal sterren. Met het aantal sterren wordt aangeduid hoe inbraakwerend het product is. Hoe meer sterren, hoe meer inbraakwerend. Vindt u het lastig om een keuze te maken en de juiste soort sloten te kiezen? Bij Omniveste helpen we u graag. We geven u persoonlijk advies, dat we baseren op uw specifieke woonsituatie. Om uw woonsituatie in kaart te kunnen brengen komen we graag bij u langs. We bekijken dan uw specifieke woonsituatie en kijken daarbij bijvoorbeeld naar de staat van uw huidige sloten. Zijn de sloten veilig genoeg? Zijn de sloten niet verouderd? Dankzij het advies op maat dat u vervolgens van ons ontvangt weet u precies welke producten u aan kunt schaffen om de beveiliging van uw woning te optimaliseren. Zo voorkomt u dat u sloten koopt die u niet nodig heeft. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Service

Wij staan ook voor u klaar op het moment dat u uzelf heeft buitengesloten bij uw eigen woning. Als u ons belt komen wij direct uw kant op. We maken uw deur zo zorgvuldig mogelijk voor u open, om onnodige schade te voorkomen. Zo staat u voor u het weet alweer binnen. Heeft u een extra sleutel nodig, of een nieuw cilinder? Kom dan langs in onze werkplaats. We maken het dan voor u in orde terwijl u wacht. Ook als er bij u is ingebroken kunt u bij ons aankloppen. We komen dan direct bij u langs om een noodoplossing te plaatsen, zodat de onveilige situatie direct wordt verholpen. Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen het graag van u!