Raamkruk draai kiep

raamkruk draai kiepOp zoek naar een raamkruk draai kiep? Wilt u uw ramen extra beschermen tegen inbrekers? Dan is een ​raamkruk draai kiep wat voor u. Deze raamkruk bestelt u eenvoudig op de website van Omniveste.

Raamkruk draai kiep: bescherm uw ramen!

De ​raamkruk draai kiep van Axa is een veiligheidsraamkruk die afsluitbaar is en borg staat voor een probleemloze bediening van draai-kiepramen. De raamkruk is geschikt voor houten en kunststof ramen. U hoeft voor montage van de raamkruk geen nieuw raam aan te schaffen. De raamkruk is gelijksluitend en zeer eenvoudig zelf te monteren. Op onze website kunt u gratis de montagehandleiding downloaden. Het monteren van een raamkruk was nog nooit zo eenvoudig!

Raamkruk draai kiep online bestellen

U bestelt de ​raamkruk draai kiep​ ​eenvoudig online. Dit kunt u doen via de webshop van Omniveste. In de webshop vindt u alle producten uit ons assortiment. U plaatst uw bestelling en wij doen de rest. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in onze winkel op te halen. Als u uw bestelling in de winkel laat bezorgen, betaalt u geen verzendkosten!

Omniveste: de plaats voor al uw raamkrukken!

​Omniveste vindt dat u zich overal veilig moet voelen. Daarom pakken wij beveiligingsproblemen op geheel eigen wijze aan en leveren we elke klant een oplossing op maat. Wij staan voor u klaar met advies op het gebied van beveiligingssystemen, de aanschaf van hang- en sluitwerk en materialen ter preventie van inbraak.

Ook voor zakelijke klanten

​Omniveste is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Heeft u een huurder die zich wel eens buiten sluit? Of beschikt u over een geavanceerd sluitsysteem dat met spoed gekraakt moet worden? Ook als zakelijke klant heeft u wel eens een slotenmaker nodig om uw deur te openen. Omniveste beschikt over kennis van de meest uiteenlopende sluitsystemen, zoals BlueSmart of BlueCompact. De slotenmakers van Omniveste beschikken over zodanig veel ervaring met deze systemen, dat het met spoed openen van deuren van overheidsinstanties zonder schade aan het systeem verloopt. Wij zorgen er voordat dat het sluitplan direct naar behoren werkt. Daarnaast bent u 24 uur per dag zeven dagen per week verzekerd van een back-up, mocht een deur niet meer openen.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de ​raamkruk draai kiep of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.