Raambomen aanschaffen

raambomenRaambomen zijn een bijzetslot die uw ramen beveiligd. Deze sloten zijn vanaf binnen te sluiten en beveiligen uw huis. Omniveste heeft een groot aanbod in slot- en hangwerk. Wij hebben alles in huis om uw woning optimaal te beveiligen. Raambomen zijn eenvoudig te monteren. Het is wel belangrijk om de juiste raambomen te kiezen. Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om te kiezen. Omniveste helpt u daarom graag. Wij bevatten veel kennis op het gebied van raambomen en sloten. Wij delen deze kennis graag met u in de vorm van deskundig advies. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor andere beveiligingssystemen. Wij komen persoonlijk bij u langs en bekijken uw gehele woonsituatie. Bent u buitengesloten? Bel dan ons nummer en ons team staat binnen een halfuur bij u op te stoep. Wij werken met veel expertise en zijn gespecialiseerd in het vervangen en monteren van sloten. Wij maken uw deur zonder enig geweld open en voordat u het weet staat u weer binnen. 

​Waarom raambomen?

Raambomen helpt u om uw veiliger te voelen. U kunt deze producten binnenshuis plaatsen. Ze zijn vanuit binnen afsluitbaar. Het voorkomt dat inbrekers een manier vinden om uw raam te openen. Alle sloten van Omniveste zijn gekeurd door het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’. Dit betekent dat de sloten van Omniveste geschikt zijn volgens de politie. Het houdt inbrekers op afstand. Naast sloten en raambomen bieden wij ook geavanceerde beveiligingssystemen aan. Wilt u hier meer over weten? Bel of e-mail ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Omniveste. Wij kunnen, als u dat wenst, ook de staat van uw huidige beveiliging komen bekijken. Wij controleren of uw sloten nog voldoen aan het SKG**®-keurmerk. Doen ze dit niet? Dan raden wij het u aan om ze te vervangen. Het is van groot belang dat u zich overal veilig voelt, voornamelijk in uw eigen huis. 

Raambomen kopen

​Bent u enthousiast over onze producten en werkwijze? Op onze website vindt u een groot overzicht van ons assortiment. U kunt de raambomen zelf monteren en aanschaffen. Heeft u hulp nodig? Geen probleem. Omniveste beschikt over een vakkundig team die u graag van dienst wil zijn. In onze werkplaats in Eindhoven kunnen wij voor u ook diverse sleutels, cilinders en sloten op maat maken. Wij bieden een goede en betrouwbare service aan. Wilt u meer informatie over raambomen of andere producten van ons? Wij staan de gehele dag voor u klaar. Er is veel mogelijk bij Omniveste!