Politie keurmerk veilig wonen

politie keurmerk veilig wonenOmniveste heeft een groot aanbod in slot- en hangwerk. Onze sloten zijn voorzien van de beste kwaliteit en van het politie keurmerk veilig wonen. Dit houdt in dat onze sloten de inbrekers op afstand houden. Wij vinden het belangrijk dat u zich overal veilig voelt. Door sloten van Omniveste aan te schaffen voorkomt u inbraak en andere fysieke ongelukken. Wij zijn dé specialist op het gebied van inbraakpreventie. Wanneer u zich minder veilig voelt kan Omniveste u helpen. Wij komen persoonlijk bij u langs en bekijken verschillende factoren van uw huis. We kijken onder andere naar de locatie van uw huis, in welke woonwijk u woont en wat voor type huis u heeft. Omniveste weet namelijk dat elk huis verschillend is en dat vraagt naar een beveiligingssysteem op maat. Omniveste kan u dat én nog veel meer aanbieden!

Waarom politie keurmerk veilig wonen?

Omniveste heeft verschillende mogelijkheden om uw huis te beveiligen. Heeft u problemen met het plaatsen van de sloten? Wij beschikken over een deskundig team die u graag van dienst willen zijn. Zij beschikken over de expertise en vakkundigheid om uw sloten te plaatsen. Weet u niet goed welke sloten u moet hebben? Omniveste heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan. U kunt dus bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wij willen het voorkomen dat u te veel betaald voor onnodige sloten. Het politie keurmerk veilig wonen geeft u de garantie dat onze sloten van een goede kwaliteit zijn. Sloten die dit keurmerk dragen zijn uitgebreid getest op verschillende vormen van inbraak. Door het politie keurmerk veilig wonen weet u dat volgens de politie deze sloten geschikt zijn. Daarnaast hanteren wij ook andere keurmerken, zoals het SKG**®-keurmerk. Wilt u controleren of uw huidige sloten nog voldoen? Het SKG**®-keurmerk is een goede richtlijn. Wanneer ze niet voldoen aan het keurmerk kunnen wij ze voor u vervangen. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld het politie keurmerk veilig wonen? Bel of e-mail ons. Wij helpen u graag. 

Politie keurmerk veilig wonen en méér!

​Naast dat onze sloten allemaal goed zijn gekeurd bieden wij ook andere diensten aan. Bent u bijvoorbeeld buitengesloten? Liggen uw sleutels binnen of bent u uw sleutels kwijt? Bel Omniveste en wij staan binnen een halfuur bij u op de stoep. Wij gebruiken geen grof geweld en voordat u het weet staat u weer binnen. Doordat wij effectief te werk gaan worden de kosten beperkt. Meer weten over onze diensten? Bekijk de website van Omniveste of neem contact op!