Home
Deuren openen? Ook zakelijk staat Omniveste voor u klaar
Hebt u huurders die zich wel eens buiten sluiten? Of beschikt u over een geavanceerd sluitsysteem dat met spoed gekraakt moet worden? Wat de reden ook is: het komt altijd wel eens voor dat een deur door een slotenmaker geopend moet worden. Omniveste beschikt over kennis van de meest uiteenlopende sluitsystemen, waardoor u 24/7 verzekerd bent van een back-up, mocht een deur niet meer openen.

Help huurders uit de brand
Als verhuurder bent u er vast mee bekend: huurders die zichzelf buitensluiten. In veel gevallen is dat simpel op te lossen door zelf langs te gaan met de reserve sleutel. Helaas wil het nog wel eens voorkomen dat een huurder buiten werktijd of in het weekend niet meer binnen komt. In dat geval nemen wij het openen van het slot graag van u over, zodat u er geen omkijken naar heeft in de avonden en weekenden.

Openen van geavanceerde sluitsystemen
Naast het openen van simpele cilindersloten en andere particuliere sluitsystemen, is Omniveste ook gespecialiseerd in het vakkundig openen van deuren met geavanceerdere systemen zoals BlueSmart of BlueCompact . De slotenmakers van Omniveste beschikken over zodanig veel ervaring met deze systemen, dat het met spoed openen van deuren van overheidsinstanties zonder schade aan het systeem verloopt. Of een deur nu geopend moet worden door storing in een digitaal systeem, of een andere reden: In alle gevallen verzekeren we u ervan dat het sluitplan direct weer naar behoren werkt.

Zo snel mogelijk bij u op de stoep
Direct hulp nodig met het openen van een deur? Bel ons dan op 040 202 42 26, dan komt één van onze slotenmakers rechtstreeks naar u toe om de deur te openen. Wilt u meer informatie over onze 24/7 service, of de andere producten en diensten van Omniveste zoals de Bluesmart en Bluecompact sluitplannen? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen.

Contact

Gestelsestraat 160
5615 LK Eindhoven
040 202 42 26
info[@]omniveste.nl

© Copyright 2020 Omniveste - All Rights Reserved