Home
Veilig hang- en sluitwerk in uw bedrijfspand
Hebt u een kinderopvang? Of een andere winkel of instelling waarbij inpandige veiligheid extra belangrijk is? Omniveste is niet alleen gespecialiseerd in inbraak beveiliging, maar ook het optimaliseren van de inpandige veiligheid van uw hang- en sluitwerk. Wat dacht u bijvoorbeeld van vingerbeschermers op uw binnenscharnieren om beknelde vingers te voorkomen? Omniveste biedt zowel simpele als geavanceerde oplossingen.
Deurdrangers en deurstrips als veiligheidsmaatregelen
Waar simpele vingerbeschermers, deurvangers en deurklemmen handige en betaalbare manieren zijn om thuis ongelukken met hang- en sluitwerk te voorkomen, heb je in zakelijke panden regelmatig te maken met minder standaard deuren. Omniveste levert voor vrijwel elk type deur veiligheidsvoorzieningen als deurstrips en andere producten. Zo zijn deurdrangers al jaren een effectieve manier om het dichtslaan van deuren te voorkomen. Het redt niet alleen de vingers van kinderen, maar zorgt er ook voor dat ze de door deurdrangers verzwaarde deuren niet zomaar openen.
Omniveste geeft advies op maat
Naast deze deurdrangers en deurstrips zijn er nog een tal van andere manieren om uw inpandige veiligheid te optimaliseren. Omniveste komt daarom graag bij uw bedrijf langs om de risicofactoren op het gebied van inpandig hang- en sluitwerk voor u te inventariseren. Vaak zijn kleine aanpassingen al genoeg om de veiligheid aanzienlijk te verhogen. We adviseren u graag over welke maatregelen er nodig zijn om risico’s op ongevallen zo klein mogelijk te maken.
Veiligheid en gemak
Direct een afspraak maken voor advies over de veiligheid van uw hang- en sluitwerk? Of hebt u al een veiligheidsvoorziening op het oog en wilt u deze direct laten monteren? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen voor een afspraak. Benieuwd naar de andere diensten en producten van Omniveste? Onze slotenmakers zijn niet alleen gespecialiseerd in veiligheid, maar ook in sluitsystemen met optimaal gebruiksgemak. Lees hier meer over hoe u met een sluitplan uw sleutelbos flink uitdunt.

Contact

Gestelsestraat 160
5615 LK Eindhoven
040 202 42 26
info[@]omniveste.nl

© Copyright 2020 Omniveste - All Rights Reserved