Home
Voorkom inpandige ongelukken met veilig hang- en sluitwerk
Veilig wonen: dat start met adequate inbraak beveiliging. Veiligheidssloten en uitgebreid hang- en sluitwerk op uw deuren dragen enorm bij aan een veilig gevoel. Omniveste denkt daarom graag met u mee om dit veilige gevoel te versterken. Niet alleen op het gebied van inbraak beveiliging, maar ook het voorkomen van fysieke ongelukken binnenshuis. Zo komt het regelmatig voor dat kinderen - en ook volwassenen - met hun vingers bekneld raken tussen de deur: terwijl dit juist simpel te voorkomen is! Lees meer over de opties:
Plaats vingerbeschermers voor kindveilige deuren
Klem zitten tussen de binnenscharnieren van een deur: vaak kom je al volwassene er enkel met een bloedblaar vanaf, maar met de kleine vingertjes van kinderen is het altijd extra oppassen. Een simpele manier om gevolgen die verder gaan dan bloedblaren te voorkomen, is het plaatsen van vingerbeschermers. Zo zijn kunststof deurstrips plaatsen een goedkope en effectieve oplossing om uw hang- en sluitwerk direct kindveilig te maken.
Deurvangers, deurflippers en deurklemmen tegen dichtslaande deuren
En hebt u vaak last van tocht en dichtslaande deuren? Dan is het zeker te overwegen niet alleen de binnenscharnieren van uw deur te voorzien van vingerbeschermers, maar ook andere maatregelen te treffen. Deurvangers, deurflippers en deurklemmen zijn betaalbare manieren om de impact van het dichtslaan van deuren op te vangen en te voorkomen dat iemand met zijn vingers ertussen komt.
Betaalbare oplossingen voor veilig hang- en sluitwerk
Veiligheidsmaatregelen als het monteren van vingerbeschermers en deurvangers zijn ontzettend betaalbare manieren om uw huis extra kindvriendelijk te maken. En het mooie? Vaak is het simpel zelf te monteren. Door hang- en sluitwerk beveiliging direct bij ons af te nemen, bent u altijd verzekerd van advies op maat en veilige kwaliteitsproducten. Toch liever de montage overlaten aan één van onze slotenmakers? We nodigen u in beiden gevallen uit contact met ons op te nemen.

Contact

Gestelsestraat 160
5615 LK Eindhoven
040 202 42 26
info[@]omniveste.nl

© Copyright 2020 Omniveste - All Rights Reserved