Nieuwe sloten nodig?

nieuwe sloten​Op zoek naar nieuw sloten voor uw woning? Iedereen wil graag veilig wonen. Maar iedere woning is anders en vraagt om een eigen aanpak. Welke sloten zijn geschikt voor uw woning? Welke sloten zijn van hoogwaardige kwaliteit? En waar koopt u kwalitatief hoogwaardige sloten? Als u op zoek bent naar nieuwe sloten van hoogwaardige kwaliteit, dan bent u bij Omniveste aan het juiste adres. Bij Omniveste vindt u een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie. U vindt bij Omniveste alles wat u nodig heeft om uw woning optimaal te kunnen beveiligen. Omniveste biedt u niet alleen hoogwaardige producten om uw woning te kunnen beveiligen. We bieden u ook advies op maat en service op het gebied van beveiliging en inbraak. Bent u bijvoorbeeld uw sleutel verloren of is er bij u ingebroken? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. We zorgen er bij Omniveste graag voor dat u zonder zorgen veilig kunt wonen. Wat kunnen wij betekenen voor de beveiliging van uw woning? We horen het graag van u! 

Advies op maat

​Elke woning vraagt om een andere aanpak als het gaat om beveiliging en inbraakpreventie. We geven u daarom graag advies op maat, zodat u precies weet hoe úw woning optimaal beveiligd kan worden. Om u persoonlijk te kunnen adviseren komen we graag bij u langs. We kunnen dan precies zien wat uw woonsituatie is. Tijdens ons bezoek bekijken we uw huidige hang- en sluitwerk zodat we de veiligheid van uw woning goed in kaart kunnen brengen. We bekijken bijvoorbeeld de staat van uw huidige sloten. Zijn de sloten nog sterk genoeg? Wat kan er beter? Welk hang- en sluitwerk moet er nog worden aangeschaft om de beveiliging van deze woning te verbeteren? Door te kijken naar uw specifieke woonsituatie kunnen we u advies op maat geven. We kunnen u dankzij ons bezoek bij u thuis precies vertellen wat er nog nodig is om uw woning optimaal te beveiligen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat sommige verouderde sloten aan vervanging toe zijn, of dat er meer sloten geplaatst moeten worden. Ons advies aan u baseren we niet alleen op de staat van uw huidige hang- en sluitwerk. We kijken ook naar de wijk waar u in woont. Woont u in een drukke wijk met veel verkeer en sociale controle of woont u misschien juist meer achteraf? Bij het geven van advies op maat bekijken we uw complete woonsituatie. Het gaat dan niet alleen om het huis zelf, maar ook om de locatie van de woning. Na ons bezoek bij u thuis ontvangt u van ons een advies op maat, dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke woonsituatie. Er staat alles in wat u moet weten over de optimale beveiliging van uw huis. 

Nieuwe sloten aanschaffen

​Als u nieuwe sloten wilt aanschaffen kan het heel lastig zijn om de juiste sloten te vinden. Met ons advies in handen weet u precies welke sloten u nodig heeft. Nieuwe sloten aanschaffen wordt zo heel eenvoudig. Maar het kan zijn dat u het monteren van de nieuwe sloten lastig vindt. Dat is geen enkel probleem. Bij Omniveste helpen we u graag bij de montage van uw nieuwe sloten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe sloten op de juiste manier worden gemonteerd. In het assortiment van Omniveste vindt u verschillende soorten hang- en sluitwerk van bekende kwaliteitsmerken. Als u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen u meer vertellen over de verschillende merken en producten die wij leveren. Door nieuwe sloten van Omniveste aan te schaffen maakt u het inbrekers zo moeilijk mogelijk om in uw woning in te breken! 

​Naast producten op het gebied van inbraakpreventie en beveiliging vindt u bij Omniveste ook producten die de veiligheid binnenshuis verhogen. Heeft u bijvoorbeeld kinderen en bent u bang dat zij hun vingers tussen de deur krijgen? Met de vingerbeschermers van Omniveste kan veel leed worden voorkomen. Zo vindt u in ons assortiment nog veel meer producten die de veiligheid binnenshuis verhogen. Zo is uw woning niet alleen beveiligd tegen bijvoorbeeld inbraak, maar kunt u zelf ook veilig in uw eigen woning wonen. U kunt met de producten uit ons assortiment op het gebied van veiligheid binnenshuis uw woning op een eenvoudige manier kindvriendelijk maken. 

Service

​Bij Omniveste kunt u niet alleen terecht voor advies op maat en producten op het gebied van inbraakpreventie, beveiliging en veiligheid binnenshuis. We bieden u ook snelle service op het moment dat u uw woning niet meer in kunt, dat u een nieuwe sleutel of een nieuw cilinder nodig heeft of op het moment dat er bij u is ingebroken. Als u zichzelf heeft buitengesloten is dat altijd heel vervelend. U kunt uw eigen huis niet meer in doordat de deur bijvoorbeeld is dichtgeslagen terwijl uw sleutels nog binnen lagen of omdat u onderweg naar huis uw sleutel bent verloren. Door te bellen naar telefoonnummer 040 202 42 26 kunt u contact met ons opnemen als u niet meer naar binnen kunt bij uw eigen huis. We komen dan zo snel mogelijk naar u toe om uw deur voor u te openen. We gaan hierbij zo zorgvuldig mogelijk te werk zodat er geen onnodige schade aan uw deur ontstaat. Bent u onderweg uw sleutel verloren? Dan raden wij het aan om een nieuw slot te laten plaatsen. Bij Omniveste hebben we alles in huis om uw deur snel en vakkundig van een nieuw, kwalitatief hoogstaand slot te voorzien. 

Ook als u een sleutel bij wilt laten maken of als u een nieuw cilinder nodig heeft bent u bij Omniveste aan het juiste adres. In onze werkplaats maken we het direct voor u in orde. Is er bij u ingebroken? Laat het ons weten. Wij plaatsen dan direct een noodoplossing, zodat u veilig kunt wonen tot het moment dat alle schade is hersteld. 

​Bij Omniveste vindt u zo alles wat u nodig heeft om veilig te kunnen wonen. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen!