Nieuwe sloten nodig?

nieuwe sloten​Bent u net verhuisd en bent u op zoek naar nieuwe sloten? Of zijn uw sloten al wat verouderd en bent u op zoek naar veilige nieuwe sloten? Dan bent u van harte welkom bij Omniveste in Eindhoven. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten sloten. In ons assortiment vindt u sloten in alle maten en kleuren. Al onze sloten zijn extra veilig doordat ze een speciaal keurmerk hebben. Deze is vanuit de politie opgesteld en het houdt in dat uw woning veilig is met deze sloten. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast staat Omniveste ook graag voor u klaar als u uw eigen huis niet meer in kunt omdat u geen sleutels meer heeft. Of u nu de sleutels thuis vergeten bent en de deur achter u heeft dicht gedaan of dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt, we komen u graag helpen. Binnen een half uur zorgen we er voor dat we bij u zijn en het slot zullen openen. We zullen de deur weer openen zonder dat er geweld aan te pas hoeft te komen. Daarnaast werken we snel en efficient, waardoor u geen hoge kosten hoeft te verwachten. We zullen het slot eventueel ook vervangen door nieuwe sloten, zodat u zich weer veilig kunt voelen in uw huis en het beter beschermd zal zijn tegen inbraak. Niet alleen hebben wij sloten in ons assortiment, maar kunt u bij ons ook terecht voor hang- en sluitwerk. Als u interesse heeft in een bepaald soort ijzerwaren of een van onze diensten, neem dan contact met ons op.  

Nieuwe sloten laten plaatsen

Als u nieuwe sloten wilt laten plaatsen in uw huis, helpen de medewerkers van Omniveste u graag verder. Wij zorgen er voor dat uw huis weer veilig is tegen allerlei soorten inbraken door veilige sloten te plaatsen. Doordat wij sloten in allerlei maten en soorten hebben, is er altijd een geschikt slot te vinden voor uw huis. Mocht u niet zeker zijn of de sloten in uw huis nog voldoen aan alle veiligheidseisen, kunt u altijd een afspraak maken bij ons. We komen dan graag een keer bij u langs om te kijken of de sloten nog goed genoeg zijn. U kunt ons het beste telefonisch bereiken als u graag nieuwe sloten wilt. 

Interesse in nieuwe sloten

Als u interesse heeft in nieuwe sloten, bent u aan het juiste adres bij Omniveste. In onze werkplaats maken we de sloten op maat, zodat deze altijd in uw deur past. Daarnaast kunt u ook in onze showroom allerlei soorten ijzerwaren komen bekijken. We helpen u graag verder en staan u graag te woord bij vragen. Als u interesse heeft in een van onze diensten, helpen we u graag verder.