Meerpuntssluiting nodig?

meerpuntssluitingBent u op zoek naar een meerpuntssluiting voor bijvoorbeeld uw voordeur of uw achterdeur? Bij Omniveste vindt u de meerpuntssluiting die u zoekt. Omniveste heeft een groot aanbod met hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit, van bekende merken. Alles wat u nodig heeft om veilig te kunnen wonen, vindt u bij Omniveste. Omniveste heeft een eigen showroom, die is gevestigd in Eindhoven. Hier kunt u terecht voor hang- en sluitwerk, en voor onze snelservice. Omniveste levert niet alleen sloten, maar geeft ook advies op maat. Wilt u weten hoe u veilig kunt wonen? Maak dan snel een afspraak!

Waarom een meerpuntssluiting?

​Bij Omniveste hebben we veel kennis in huis over inbraakpreventie. Deze kennis delen we graag met u. We vertellen u welke aanpassingen er aan uw woning gedaan moeten worden om veilig te kunnen wonen, en geven u advies over het hang- en sluitwerk dat geschikt is voor uw huis. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn wanneer we u advies geven, komen we graag bij u thuis langs. Zo kunnen we op basis van uw specifieke woonsituatie een persoonlijk advies geven.

Een slot dat in vrijwel alle woningen is terug te vinden is een slot met een zogeheten meerpuntssluiting. Het is een slot dat veel wordt gebruikt in voor- en achterdeuren. Een deur waar een meerpuntssluiting in is gemonteerd is beveiligd op meerdere plekken. Er zijn verschillende varianten van een meerpuntssluiting verkrijgbaar bij Omniveste. Wanneer we bij u langskomen, vertellen we u graag welk type meerpuntssluiting geschikt is voor uw woning.

Onze service

Bij Omniveste kunt niet alleen terecht voor nieuw hang- en sluitwerk of voor persoonlijk advies. Ook wanneer u snel hulp nodig heeft kunt u op ons team van slotenmakers rekenen. Bij Omniveste staan we altijd voor u klaar.

Buitengesloten

​Heeft u zichzelf buitengesloten? Dat is altijd een vervelende situatie. Het kan iedereen overkomen. U bent net even buiten en de deur valt in het slot, terwijl uw huissleutels binnen liggen. Of u bent uw huissleutels onderweg naar huis verloren. Door te bellen naar 040 202 42 26 komen we u binnen een half uur helpen. Een slotenmaker van Omniveste maakt u voordeur dan voor u open. Dit wordt altijd zo voorzichtig mogelijk gedaan, zodat onnodige schade aan uw slot of uw deur wordt voorkomen. Voor u het weet staat u weer veilig binnen!

Extra sleutel

​Wilt u een sleutel laten bijmaken? Ook dat doen we graag voor u. In onze werkplaats maken we het voor u in orde terwijl u wacht. Dankzij onze snelle service heeft u direct wat u nodig heeft! U kunt ook cilinders laten maken in onze werkplaats. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

​Veiligheid binnenshuis

Bij Omniveste vindt u een groot assortiment met hang- en sluitwerk. Maar veilig wonen gaat niet alleen over het weren van inbrekers, het gaat ook over veilig wonen ín huis. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje, en als de wind er op staat kan een deur soms zomaar ineens dichtslaan. In ons assortiment vindt u daarom ook artikelen die de veiligheid binnenshuis vergroten. Zo kunt u met deze slimme producten bijvoorbeeld voorkomen dat uw kinderen hun vingers tussen de deur kunnen krijgen. Wilt u meer weten over dit assortiment? We vertellen u er graag alles over wat u wilt weten wanneer we bij u langskomen. We horen graag wat we voor úw veiligheid kunnen betekenen!