Mauer sloten nodig?

mauer slotenOp zoek naar Mauer sloten? ​Wilt u graag veilig wonen? Kies dan voor sloten van Mauer. Met de sloten van Mauer is uw woning optimaal beveiligd. Mauer sloten zijn sloten van hoogwaardige kwaliteit. Als u kiest voor Mauer sloten kunt u veilig wonen. Mauer is een bekend merk van hoogwaardig hang- en sluitwerk. Het kwaliteitsmerk produceert al vele jaren kwalitatief hoogwaardige sloten. Mauer staat voor kwaliteit en veiligheid. Wilt u Mauer sloten aanschaffen? U vindt bij Omniveste een ruim aanbod aan hang- en sluitwerk. U kunt bij Omniveste niet alleen terecht voor een ruim assortiment, maar ook voor persoonlijk advies op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie voor uw woning. Wij kunnen u precies vertellen op welke manier u uw woning het beste kunt beveiligen en welke sloten u nodig heeft om veilig te kunnen wonen. Ieder huis is anders. We geven u daarom graag advies op maat, zodat u zeker weet dat u uw woning optimaal heeft beveiligd. Zo kunt u zonder zorgen in uw huis wonen. Heeft u nieuwe sloten aangeschaft maar weet u niet goed hoe u deze sloten moet monteren? Ook daarbij helpen we u bij Omniveste graag. Wat kunnen wij betekenen voor de beveiliging van uw woning? Wij horen het graag van u!

Persoonlijk advies

​Bij Omniveste doen we er alles aan om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken om uw woning binnen te komen. Daarom geven we u graag persoonlijk advies, zodat we u optimaal kunnen adviseren. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren komen we graag langs bij u thuis. We bekijken dan uw specifieke woonsituatie. Door te zien welke sloten u nu heeft kunnen we de veiligheid van uw woning optimaal in kaart brengen. Wat is de staat van uw huidige hang- en sluitwerk? Wat kan er beter? En welke sloten moeten er vervangen worden? Zo weet u precies welke sloten u eventueel moet aanschaffen om uw huis optimaal te beveiligen. We kijken tijdens ons bezoek ook naar andere zaken, zoals bijvoorbeeld de wijk waarin u woont. Woont u in een drukke buurt waar veel verkeer en voorbijgangers langskomen, of woont u juist in een rustige buurt met weinig sociale controle? We nemen het allemaal mee in ons advies aan u. Na ons bezoek ontvangt u van ons een advies waar u verder mee kunt. Het vertelt u precies wat er nog nodig is om uw woning optimaal te kunnen beveiligen. We geven u een advies dat volledig op uw specifieke woonsituatie is afgestemd. Zo is uw woning optimaal beveiligd en kunt u onbezorgd wonen! Wilt u ook graag een persoonlijk advies op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak! We komen graag bij u langs. 

Mauer sloten van Omniveste

Bij Omniveste bieden we u een uitgebreid assortiment producten op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om uw woning optimaal te beveiligen. Zo vindt u in ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld hoogwaardig hang- en sluitwerk, maar ook producten die de veiligheid binnenshuis verhogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vingerbeschermers, die ervoor zorgen dat u of uw kind niet zomaar de vingers tussen een deur kan krijgen. U kunt zo met eenvoudige middelen vaak veel leed voorkomen. In ons assortiment vindt u nog veel meer producten voor de veiligheid binnenshuis. 

​Ook Mauer sloten vindt u in ons assortiment. Met merk Mauer is onderdeel van Assa Abloy, een grote speler op het gebied van hoogwaardig hang- en sluitwerk. Mauer biedt veel verschillende soorten sloten. Als u zich door ons laat adviseren weet u precies welke sloten u nodig heeft voor de beveiliging van uw woning. We komen graag bij u langs om u advies op maat te kunnen geven. Ook de montage van deze sloten kunt u aan ons overlaten, als u het misschien lastig vindt om zelf uw nieuwe Mauer sloten te monteren. Zo helpen we u om uw woning optimaal te beveiligen en maken we het inbrekers zo moeilijk mogelijk om in uw woning in te breken! 

De service van Omniveste

Omniveste is niet alleen hét adres voor hoogwaardig hang- en sluitwerk van verschillende bekende kwaliteitsmerken. We bieden u ook onze service. Wij staan voor u klaar op het moment dat u zichzelf heeft buitengesloten. Als u uw sleutel binnen heeft laten liggen en de deur valt in het slot of als u uw sleutel onderweg misschien verloren bent en u uw eigen huis niet meer in kunt, dan is dat heel vervelend. We zijn daarom snel ter plaatse om u te helpen. Wanneer u ons belt op telefoonnummer 040 202 42 26 staan we binnen een half uur bij u op de stoep. We zorgen er vervolgens voor dat u weer naar binnen kunt. Door Omniveste in te schakelen zorgt u ervoor dat u niet onnodig lang buiten hoeft te staan. Voor u het weet staat u weer binnen. Om uw deur te openen gaan we altijd zo zorgvuldig mogelijk te werk, zodat er geen onnodige schade ontstaat. Helaas kunnen we dit niet altijd voorkomen. Ook als u uw sleutel verloren bent is het raadzaam om een nieuw slot te laten plaatsen. Omniveste heeft hiervoor alles in huis en kan snel en vakkundig een nieuw slot voor u plaatsen. 

​Ook als u een nieuwe sleutel bij wilt laten maken om bijvoorbeeld aan één van uw kinderen of huisgenoten te kunnen geven of als u een nieuw cilinder nodig heeft bent u bij Omniveste aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze werkplaats, waar we uw opdracht direct voor u uitvoeren. Ook als er sprake is van een spoedgeval op het moment dat er bij u is ingebroken kunt u contact met ons opnemen. Wij plaatsen dan een noodoplossing, zodat u weer veilig kunt wonen totdat de schade volledig is hersteld. 

​Wilt u meer weten over onze service of wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Of wilt u misschien Mauer sloten aanschaffen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten en onze service!