Kluis bestellen

kluis bestellenOp zoek naar kluis bestellen? Heeft u waardevolle spullen of belangrijke documenten die u in een kluis wilt bewaren? En heeft u geen tijd om naar een winkel te gaan om een kluis uit te zoeken? Dan kunt u bij Omniveste een ​kluis bestellen. Wij hebben een webshop waarin al onze producten zijn opgenomen, waaronder kluizen.

Kluis bestellen bij Omniveste

​Een ​kluis bestellen bij Omniveste gaat heel eenvoudig. U kiest de kluis die u nodig heeft uit en plaatst het artikel in uw winkelmandje. Vervolgens kunt u de kluis bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.
​Wij hebben verschillende kluizen in ons assortiment. Allemaal zijn ze brand- en inbraakwerend. U kunt kiezen voor een kluis met een cijferslot of met een sleutelslot. Daarnaast hebben wij verschillende maten, zo kunt u kiezen voor een kluis die u kunt ophangen of voor een staande kluis. De kluizen uit ons assortiment kunnen zowel voor zakelijke als privé doeleinden worden gebruikt.

Slotenmaker Eindhoven

​Omniveste heeft niet alleen een webshop, wij zijn ook een erkende slotenmaker. Heeft u per ongeluk de deur achter u dicht getrokken en ligt uw sleutel nog binnen? Of heeft u de sleutel in het slot laten zitten en kunt u niet uw huis in? Bel dan naar Omniveste. Onze slotenmakers staan 24 uur per dag zeven dag per week voor u klaar. Wanneer u ons belt, zijn wij binnen een half uur bij uw huis. In de meeste gevallen is het snel opgelost en bent u binnen een mum van tijd weer binnenshuis. Daarnaast bent u door de expertise van onze slotenmakers ervan verzekerd dat uw voordeur en sloten schadevrij achterblijven. Meestal hoeft het slot niet eens vervangen te worden!

Veiligheidscheck

​Wilt u er zeker van zijn dan uw woning goed beveiligd tegen inbraak? Dan kunt u de veiligheidscheck doen. Deze vindt u op onze website. Op verschillende punten kunt u bekijken hoe veilig uw woning is. Scoort u op een bepaald punt minder goed? Dan is dat een punt om aan te pakken. Wellicht moet u op een aantal deuren de sloten vervangen. Hiervoor kunt u bij ons terecht!

​Vragen over kluis bestellen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over ​kluis bestellen ​via onze website? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
U kunt met vragen over ​kluis bestellen ook bij ons langskomen in de showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven u advies.