Inbraakwerende kluis bestellen

inbraakwerende kluisBent u op zoek naar een ​inbraakwerende kluis ​waarin u waardevolle spullen of belangrijke documenten kunt bewaren? Dan moet u bij Omniveste zijn. Omniveste heeft een ruim assortiment aan kluizen, zowel inbraakwerend als brandwerend. Deze inbraakwerende kluis bestelt u bij ons gewoon online. Ga dus snel naar onze website en kies er één uit!

​Inbraakwerende kluis online bestellen

Of u nu op zoek naar een ​inbraakwerende kluis voor privé gebruik of voor zakelijk gebruik, Omniveste heeft het in haar assortiment. Wij hebben kluizen die u kunt ophangen, maar ook een brandkast. Tevens heeft u de keuze uit kluizen met een cijferslot of een slot met een sleutel. Kies de kluis uit die u nodig denkt te hebben en bestel hem eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat u de kluis zo snel mogelijk in huis heeft.
​Wilt u graag advies bij de keuze van een inbraakwerende kluis? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende kluizen in ons assortiment en geven u advies.

Inbraakpreventie

​Naast inbraakkluizen kunt u bij ons ook terecht voor inbraakpreventie. Op onze website vindt u de veiligheidscheck. Met deze veiligheidscheck kunt u controleren of u uw woning voldoen beveiligd heeft tegen inbraak. Daarnaast geven wij u ook graag advies op het gebied van inbraakpreventie. Wij vinden namelijk dat inbraak beter voorkomen kan worden, dan dat schade hersteld moet worden. Elke woning is anders en heeft dus andere beveiliging nodig. Ook de regio of stad waar de woning staat, speelt mee in de keuze voor bepaalde beveiliging. Wij komen graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken. Zo kunnen we u een oplossing op maat geven.
​Naar aanleiding van het advies kunt u bijvoorbeeld nieuwe raam- of deurbeveiliging of cilinders bestellen. Dit kunt u doen in onze webshop. U kunt ook cilinders op maat laten maken in onze werkplaats. Deze bevindt zich naast de showroom.

​Ook voor zakelijke klanten!

Naast particulieren zijn ook zakelijke klanten van harte welkom bij Omniveste. Wij doen bijvoorbeeld veel zaken met verhuurders van panden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig openen van deuren met geavanceerde systemen, zoals BlueSmart of BlueCompact. Tevens kunt u terecht voor inpandige veiligheid, bijvoorbeeld voor een kinderopvang.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de kluizen van Omniveste? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Ook kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.