Inbraakpreventie door Omniveste

inbraakpreventieOp zoek naar een betrouwbare partij voor uw inbraakpreventie? Is er onlangs bij u ingebroken? Of wordt er veel in uw wijk ingebroken? Wilt u daarom advies over inbraakpreventie? Dan moet u bij Omniveste langsgaan. Omniveste pakt beveiligingsproblemen op eigen wijze aan en levert een oplossing op maat. Omniveste geeft advies op het gebied van beveiligingssystemen, de aanschaf van hang- en sluitwerk en materialen ter preventie van inbraak.

Inbraakpreventie van Omniveste

Wij vinden inbraakpreventie heel belangrijk. Wij zijn namelijk van mening dat inbraak beter voorkomen kan worden, dan dat schade hersteld moet worden. Daarom is het van groot belang te zorgen voor goede sloten. Alle sloten die wij in ons assortiment hebben, hebben het keurmerk ‘Veilig Wonen’ van de politie. Zo weet u zeker dat u sterke en veilige sloten aanschaft.
Onze medewerkers geven u graag advies op het gebied van ​inbraakpreventie​. Elke woning is anders en heeft dus andere beveiliging nodig. Ook de regio of stad waar de woning staat, speelt mee in keuze voor bepaalde beveiliging. Wij komen graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken en een oplossing op maat te geven.

Webshop en showroom

Naar aanleiding van ons advies voor ​inbraakpreventie​ kunt u de benodigdheden eenvoudig bestellen. U kunt dit doen in onze webshop. Ons gehele assortiment aan deurbeveiling, raambeveliging, cilinders etc. vindt u in onze webshop. U kunt ook langskomen in onze showroom. Bij onze showroom is ook de werkplaats gevestigd. Hier maken wij sleutels en cilinders op maat. ​

​Ook voor zakelijke klanten

​Omniveste richt zich naast particulieren ook op zakelijke klanten. Wij doen bijvoorbeeld veel zaken met verhuurders van panden. Het kan voorkomen dat uw huurders zich hebben buitengesloten. Ook dan staan onze slotenmakers voor u klaar om u te helpen, ook in de avonden en de weekenden. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het vakkundig openen van deuren met geavanceerde systemen, zoals BlueSmart of BlueCompact. Om welke reden een deur dan ook geopend moet worden, wij verzekeren u ervan dat het sluitplan direct weer naar behoren werkt.
Tevens kunt u bij ons terecht voor inpandige veiligheid. Heeft u een kinderopvang of een winkel waarbij inpandige veiligheid extra belangrijk is? Omniveste is ook gespecialiseerd in het optimaliseren van de inpandige veiligheid van uw hang- en sluitwerk. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan vingerbeschermers op de binnenscharnieren om beknelde vingers te voorkomen.Wij bieden zowel simpele als geavanceerde oplossingen.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Omniveste of wilt u een afspraak maken voor advies over ​inbraakpreventie​? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar.