inbraakpreventie eindhovenInbraakpreventie Eindhoven

Inbraakpreventie Eindhoven op maat

Op zoek naar inbraakpreventie Eindhoven? Hoort u steeds vaker berichten over inbraken in uw wijk? En vraagt u zich hierdoor wel eens af hoe het er eigenlijk voorstaat met de veiligheid van uw eigen huis? Bij Omniveste bent u aan het goede adres voor inbraakpreventie Eindhoven. We beschikken over veel kennis op het gebied van inbraakpreventie. Deze kennis zetten we graag in om ook u veilig te laten wonen. Of u nu vragen heeft over nieuwe sloten of graag wilt weten of uw huidige hang- en sluitwerk voldoende is, we staan u graag te woord.

Bij Omniveste kunt u terecht voor persoonlijk advies op het gebied van inbraakpreventie. Om u advies op maat te kunnen geven, komt het team van Omniveste langs bij u thuis. We bekijken dan de staat van uw hang- en sluitwerk en vertellen u welke aanpassingen er nodig zijn om uw huis optimaal te beveiligen. Bij dit advies nemen we ook andere gegevens mee, zoals de wijk waarin u woont en de locatie van uw woning. Op basis van al onze bevindingen ontvangt u van ons een persoonlijk advies, dat volledig is afgestemd op uw specifieke woonsituatie. Zo kunt u veilig wonen en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Onze service

Is het nodig om nieuwe sloten te plaatsen? U vindt een uitgebreid aanbod sloten in het assortiment van Omniveste. Al onze sloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk ‘Veilig wonen’. Dit houdt in dat een slot uitgebreid is getest en uiteindelijk geschikt is bevonden door de politie. Weet u niet zeker of uw huidige sloten goed genoeg zijn? Het SKG**®-keurmerk is een goede richtlijn. Voldoet een slot hier (minimaal) aan, dan is het slot goed en veilig genoeg. U vindt in ons assortiment ook sloten met dit keurmerk.

Heeft u snel een nieuwe sleutel nodig, wilt u een sleutel bij laten maken of heeft u een nieuw cilinder nodig, dan kunt u ook langskomen in onze werkplaats. We maken het dan voor u in orde terwijl u wacht. Bij Omniveste kunt u rekenen op snelle service, eerlijk advies en hoge kwaliteit producten. U kunt ook een beroep doen op Omniveste als u uzelf heeft buitengesloten. Wanneer u belt naar 040 202 42 26, komt het team van Omniveste u binnen een half uur helpen. Ook als er bij u is ingebroken is, kunt u op onze hulp rekenen. We komen zo snel mogelijk bij u langs om de schade te beperken. Ook kunnen we zorgen voor een noodoplossing. Zo zorgen we er altijd voor dat u weer met een veilig gevoel kunt wonen.

Veiligheid binnenshuis

Inbraakpreventie, daar zetten we ons bij Omniveste voor in. We vertellen u graag hoe u uw woning optimaal kunt beveiligen. Maar Omniveste is er niet alleen voor inbraakpreventie. Omniveste staat voor veilig wonen, ook binnenshuis. U vindt daarom in ons assortiment niet alleen sloten, maar ook producten die de kans op ongelukken binnenshuis verkleinen. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld producten die voorkomen dat er vingers tussen de deur kunnen komen. Onze producten zijn kleine ingrepen die veel leed kunnen voorkomen. Wanneer we bij u thuis langskomen vertellen we u graag meer over deze producten, en de manier waarop ze in uw huis kunnen worden toegepast. Zo bieden we niet alleen persoonlijk advies op het gebied van inbraakpreventie Eindhoven, maar leveren we het complete plaatje. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!