Inbraakbeveiliging door Omniveste

inbraakbeveiligingVeilig wonen is voor iedereen belangrijk. Inbraakbeveiliging kan daarom niet ontbreken. Omniveste biedt verschillende diensten aan om uw huis te beschermen tegen diverse soorten inbraken. U moet zich overal veilig voelen, daar streeft Omniveste naar. Wij hebben alles in huis om inbraak te voorkomen. Sloten, divers hangwerk en nog veel meer zit er bij ons assortiment inbegrepen. Maatwerk is voor ons heel erg belangrijk. Elke woonsituatie is anders. Wij komen bij u langs en bekijken uw woning. Op basis daarvan geven wij deskundig advies. Al onze sloten zijn voorzien van een Politiekeurmerk. Het Politiekeurmerk is ‘veilig wonen’, dit garandeert u dat de sloten van Omniveste van goede kwaliteit zijn. Wij geven de informatie die u vraagt. Omniveste is een ervaren bedrijf en heeft door de jaren heen veel kennis opgedaan. Deze kennis delen wij graag met u. Wij geven aan welke sloten u nodig heeft. Zo voorkomen wij dat u te veel geld uitgeeft aan sloten die u niet nodig heeft. Daarnaast hebben wij nog veel meer te bieden dan alleen inbraakbeveiliging!

​Wij doen meer dan alleen inbraakbeveiliging

​Is uw deur op het slot gevallen en lagen uw sleutels nog binnen? Bent u uw sleutels kwijtgeraakt en kan u nu niet meer uw huis in? Bel dan naar het nummer 040 202 42 26. ​Omniveste staat binnen een half uur klaar om uw deur te openen. Wij gebruiken geen grof geweld en uw deur zal onbeschadigd blijven. Wij werken zo zorgvuldig en effectief mogelijk, waardoor de kosten beperkt blijven. Ons team werkt met expertise en voordat u het weet staat u al weer binnen. Daarnaast werkt Omniveste ook als slotenmaker. Wij kunnen sleutels en cilinders op maat maken in onze werkplaats. Heeft u een tweede sleutel nodig? Geen probleem. U kunt terwijl u wacht uw sleutel bij ons laten maken. Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Komt u er niet uit hoe u het slot moet plaatsen? Het team van Omniveste kan u van dienst zijn.
Wordt er toch ingebroken bij u? Er bestaat een kans dat de sloten ernstige schade hebben opgelopen, hierdoor kan het zijn dat u zich onprettig voelt en niet veilig. Omniveste kan voor een tijdelijke noodoplossing zorgen. Hierdoor voelt u zich veiliger in uw eigen huis tot de sloten zijn vervangen. 

​Omniveste heeft een groot aanbod op het gebied van inbraakpreventie. Met ons houdt u inbrekers op een afstand. Wij hebben hoogwaardige sloten met diverse keurmerken. Wij streven naar de beste kwaliteit. Hoe kan Omniveste u van dienst zijn?