Inbraak voorkomen

inbraak voorkomen​Inbraak voorkomen is erg belangrijk om u veilig te voelen. Omniveste levert hier graag een bijdrage aan. Omniveste heeft een groot assortiment aan slot- en hangwerk. Al onze sloten zijn voorzien van keurmerken. Onder andere het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’ vindt onze sloten geschikt voor inbraakpreventie. Onze visie is dat u zich overal veilig kan voelen en dan met name in uw eigen huis. Voelt u zich niet veilig? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen persoonlijk bij u langs. Wij checken het huis op verschillende eigenschappen. Wij kijken naar de locatie van het huis, waar u woont en wat uw wensen zijn. Op basis daarvan geven wij een deskundig advies. Omniveste wil voorkomen dat u te veel geld betaald aan onnodige sloten. Heeft u al sloten, maar twijfelt u aan de kwaliteit? Het SKG**®-keurmerk is een goede richtlijn. Wanneer uw sloten niet voldoen aan het SKG**®-keurmerk, raden wij u aan om uw sloten te vervangen. Zo kan u inbraak voorkomen.

​Inbraak voorkomen bij Omniveste

Inbraak voorkomen is een belangrijk aspect van het veilig wonen. Maar veilig wonen begint ook bij een goed beveiligingssysteem. Omniveste kan u dat bieden. Wij bieden diverse slot- en hangwerk aan van hoogstaande kwaliteit. Wij begrijpen dat het kiezen van een goed slot moeilijk kan zijn. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste producten. Onze producten zijn duurzaam en gaan erg lang mee. Omniveste biedt een inbraakpreventie op maat. Elk huis is anders. Daarnaast helpen wij u ook graag met sloten vervanging. Iedereen kent die vervelende situatie wel. U loopt naar buiten, het deur valt op het slot en voordat u het weet liggen de sleutels nog binnen. Bent u wel eens de sleutels vergeten? Omniveste helpt u uit de brand. Wanneer u belt naar ons staan wij binnen een halfuur voor u klaar. Het team van Omniveste beschikt over veel kennis en ervaring. Dit ziet u terug in onze werkwijze. Wij kijken naar het soort slot en maken zonder geweld uw deur weer open. Door dat wij efficiënt en effectief werken beperken wij de kosten. 

Inbraak voorkomen en méér

Veilig voelen heeft niet alleen te maken met inbraak voorkomen. Ook binnenshuis kunnen er fysieke ongelukken ontstaan. Zo komt het regelmatig voor dat kinderen met hun vingers bekneld raken tussen de deur. Dit is bij Omniveste eenvoudig te voorkomen. Wij hebben diverse vingerbeschermers. Heeft u last van tocht of dichtslaande deuren? Dan bieden wij u graag verschillende deurvangers, deurflippers en deurklemmen aan. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en diensten? Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Graag tot ziens!