Cilindertrekken voorkomen

cilindertrekkenCilindertrekken is een manier van inbrekers om uw huis binnen te treden. Het komt steeds vaker voor en dat is een ernstig probleem. Omniveste kan dit voorkomen door goede sloten te plaatsen. Onze sloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’. Hierdoor kunnen wij zeggen dat de politie onze sloten geschikt vindt voor inbraakpreventie. Het is een erkend keurmerk. Wilt u onze sloten plaatsen? Wij maken speciaal voor u sloten en cilinders op maat. Onze werkplaats is gevestigd in Eindhoven. U kunt hier, terwijl u wacht, uw sloten laten maken. Wilt u een extra sleutel? Geen probleem. Omniveste heeft alles in huis voor uw sloten, sleutels en cilinders. Ook om inbraak te voorkomen staan wij klaar voor u. Wij bieden goede beveiligingssystemen. Weet u niet zo goed welke sloten of beveiliging moet aanschaffen? Omniveste komt persoonlijk bij u langs. Wij gaat met u het gesprek aan en luisteren met een vakkundig oor. Daarnaast inspecteren wij het huis op verschillende factoren. Uw locatie, woonwijk en het type huis zijn factoren waar wij naar kijken. Op basis daarvan krijgt u deskundig advies. Wij willen niet dat u te veel betaald voor onnodige sloten. 

Wat is cilindertrekken? 

Cilindertrekken houdt in dat de cilinder uit de deur wordt getrokken. Dit wordt gedaan door  er een schroef in te draaien en daar mechanische druk op te zetten, hierdoor breekt de cilinder af​. Met deze manier staat de inbreker al binnen 30 seconden in uw huis. Om dit tegen te gaan kunt u sloten en beveiliging plaatsen die goedgekeurd zijn door verschillende keurmerken. De sloten van Omniveste hebben dat. Heeft u al een beveiliging, maar twijfelt u aan de kwaliteit? Dan kunt u kijken of uw sloten het keurmerk SKG**®-keurmerk​ bevatten. Hebben ze dat niet? Dan raden wij u aan om uw sloten te vervangen. Wilt u meer weten over cilindertrekken? Wij kunnen u meer vertellen via de telefoon of e-mail. 

​Cilindertrekken voorkomen bij Omniveste

​Omniveste streeft er naar om u overal veilig te laten voelen. Het is erg belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen huis. Wij willen daar graag een bijdrage aan leveren. Wij garanderen u dat onze sloten van hoge kwaliteit zijn en lang mee gaan. Wij hebben ten eerste gekeurde sloten die cilindertrekken kan voorkomen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment, waardoor u altijd vindt wat u wilt. Wij maken uw sloten op maat. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Omniveste? Wij staan elke dag voor u klaar.