Bulgaarse methode: hoe werkt het?

Bulgaarse methodeBent u bekend met de Bulgaarse methode? De Bulgaarse methode is een manier voor inbrekers om uw huis binnen te dringen. Het houdt in dat de inbrekers het cilinderslot afbreken. Dit kan bij sloten waarvan de deurplaat met een schroevendraaier eenvoudig kan worden afgedraaid en vervolgens wordt het cilinderslot dat uitsteekt afgebroken. Om dit te voorkomen kan Omniveste u helpen. Omniveste biedt verzonken cilinders aan. Hierdoor is het onmogelijk voor inbrekers om het cilinderslot af te breken. De sloten van Omniveste zijn voorzien van het Politiekeurmerk ‘veilig wonen’. Dit betekent dat de sloten zijn goedgekeurd door de politie en dat het inbrekers op afstand houdt. Omniveste kan sloten op maat voor u maken. Wij beschikken over een eigen werkplaats in Eindhoven. Hier kunnen wij, terwijl u wacht, sloten en cilinders maken. Weet u niet zo goed u hoe de sloten moet monteren? Ons team staat altijd voor u klaar en helpt u graag met het plaatsen van de sloten.

​Het voorkomen van de Bulgaarse methode

​Naast verzonken cilinders om de Bulgaarse methode te voorkomen, kan Omniveste ook beveiligingssystemen aanleggen. Wanneer u interesse heeft, komen wij graag bij u langs. Wij benaderen u persoonlijk en bekijken uw woonsituatie. Wij houden rekening met een aantal factoren als het gaat om het plaatsen van een beveiligingssysteem. Wij bekijken bijvoorbeeld uw woonsituatie, de wijk waar in u woont en wat voor type huis u heeft. Omniveste weet dat elk huis uniek is. Dit vraagt daarom ook voor een beveiligingssysteem op maat. Zo kunnen wij u garanderen dat u niet te veel betaald voor sloten die u niet nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt, vooral in huis. Onze sloten zijn van hoogstaande kwaliteit. Wij leveren alleen het beste bij u. Ons bedrijf heeft door de jaren heen veel kennis opgedaan. Wij delen deze kennis graag met u in de vorm van deskundig advies en goede producten.

Meer weten over de Bulgaarse methode?

​Wilt u meer informatie over hoe u de Bulgaarse methode kan voorkomen? Bent u benieuwd naar al onze diensten en mogelijkheden? Omniveste is bereikbaar via de telefoon en e-mail. Wist u trouwens dat wij ook u kunnen helpen wanneer u buitengesloten bent? Het kan gebeuren dat u uw sleutels bent vergeten of kwijt bent geraakt. Door ons te bellen kunnen wij u binnen een halfuur helpen. Wij maken uw deur open zonder grof geweld en voordat u het weet staat u alweer binnen. Hoe kan Omniveste u van dienst zijn?