Bent u buitengesloten?

Is uw voordeur in het slot gevallen? Of ben u de sleutels van uw buitendeur onderweg naar huis kwijtgeraakt? Buitengesloten raken overkomt ons allemaal wel eens. Of het nu is omdat u de sleutels op tafel hebt laten liggen, of omdat bij thuiskomst de sleutel afbreekt in het slot van de voordeur: het is altijd een vervelende situatie. Het is daarom wel zo prettig zo snel mogelijk weer binnen te komen. De slotenmakers van Omniveste staan 24/7 klaar voor hulp.

Het slot is zo weer open

Het enige dat u hoeft te doen is 040 202 42 26 te bellen, dan komen we vaak al binnen een half uur bij u langs. In de meeste gevallen is het vlug opgelost en bent u binnen een mum van tijd weer binnenshuis. Vaak nog sneller dan wanneer u zelf aan de haal gaat met uw slot. Daarnaast bent u door de expertise van onze slotenmakers ervan verzekerd dat uw voordeur en sloten schadevrij achter blijven.

Vaak hoeft uw slot niet eens vervangen te worden

In bijna alle gevallen is het vervangen van het slot niet nodig. Zelfs wanneer een sleutel is afgebroken in het slot van uw voordeur, betekent dat nog niet dat er sprake hoeft te zijn van vervanging. Pas wanneer het slot kapot is of wanneer u uw sleutels buitenshuis verloren bent, raden we u aan uw deursloten te vervangen om inbraak te voorkomen.

Altijd een efficiënte oplossing

De slotenmakers van Omniveste gaan altijd op zoek naar een zo efficiënt mogelijke oplossing. Uw situatie is al vervelend genoeg, dus het is wel zo fijn als de kosten zo laag mogelijk blijven. Direct geholpen worden? Bel ons dan op 040 202 42 26.