brandkluisBrandkluis

Op zoek naar een brandkluis? Bent u op zoek naar een kluis waar u documenten in kunt bewaren en die tevens bescherming biedt tegen brand? Dan bent u bij Omniveste aan het juiste adres. Omniveste heeft een ruim assortiment aan betaalbare kluizen in alle soorten en maten. Bij ons vindt u dus altijd de brandkluis die u zoekt.

Klik hier voor ons complete assortiment aan brandkluizen!

Bescherm uw dierbare spullen in een brandkluis

Wanneer u documenten of andere waardevolle spullen heeft, die absoluut bewaard moeten blijven, is een kluis een goede opbergplaats. De kluizen en kasten van Omniveste zijn allemaal brandveilig. De meeste brandkluizen bieden een aantal uur bescherming tegen brand. Een ​brandkluis​ bestelt u eenvoudig via onze webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de brandkluis ​zo snel mogelijk in huis heeft.

Meer dan brandkluizen

​Bij Omniveste kunt u niet alleen terecht voor een brandkluis. Wij verkopen ook sloten en geven u graag advies op het gebied van inbraakpreventie.​ Omniveste pakt beveiligingsproblemen op eigen wijze aan en levert een oplossing op maat. Omniveste geeft advies op het gebied van beveiligingssystemen, de aanschaf van hang- en sluitwerk en materialen ter preventie van inbraak. Wij vinden inbraakpreventie heel belangrijk. Wij vinden namelijk dat inbraak beter voorkomen kan worden, dan dat schade hersteld moet worden. Daarom is het van groot belang te zorgen voor goede sloten. Alle sloten die wij in ons assortiment hebben, hebben het keurmerk Veilig Wonen van de politie. Zo weet u zeker dat u sterke en veilige sloten aanschaft.
​Onze medewerkers geven u graag advies op het gebied van inbraakpreventie. Elke woning is anders en heeft dus andere beveiliging nodig. Daarnaast speelt ook de regio of de stad waar uw woning staat, mee in de keuze voor inbraakpreventie. Wij komen graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken en een oplossing op maat te geven.
​Naar aanleiding van het advies kunt u de onderdelen eenvoudig bestellen. Dit kunt u doen via onze webshop. Ons gehele assortiment is opgenomen in de webshop. Daarnaast kunt u ook langskomen in de showroom. Hier is ook onze werkplaats gevestigd waar wij sloten en cilinders op maat kunnen maken.

Vragen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over de producten van Omniveste? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
U bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en zeven dagen per week geopend. Ook hebben wij zeer ruime openingstijden. Dus ook als u een probleem heeft met u brandkluis, kunt u op bijna ieder tijdstip langskomen.