Brandkast Sun Safe Electronic​Bent u op zoek naar een ​Brandkast Sun Safe Electronic? En kunt u hem nergens vinden? Dan bent u bij Omniveste aan het juiste adres. Omniveste heeft een ruim assortiment aan kluizen, waaronder de ​Brandkast Sun Safe Electronic. Ga dus snel naar onze website en kies de juiste uit!

Klik hier voor ons complete assortiment aan brandkluizen!

Brandkast Sun Safe Electronic: direct online te bestellen

​Op de website van Omniveste vindt u de verschillende brandkasten uit ons assortiment. De brandkast sun safe eletronic is kleiner ten opzichte van de Brandkast Sun Safe Electronic plus, maar is ook uitermate geschikt voor de opberging van documenten. De kluis wordt geleverd met een cijferslot. U heeft de keus uit verschillende soorten sun safe electronics. Wanneer u de juiste heeft uitgekozen, kunt u hem online bestellen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u hem zo snel mogelijk in huis heeft.

Alles voor uw veiligheid. Van brandkasten tot slotenmaker

​Naast het verkopen van brandkasten zijn wij ook een erkende slotenmaker. Heeft u per ongeluk de deur achter u dicht getrokken en ligt uw sleutel nog binnen? Breekt u sleutel af in het slot? Bel dan naar de slotenmakers van Omniveste. De slotenmakers zijn 24 uur per dag bereikbaar en zijn binnen een half uur bij u om u uit de brand te helpen. Onze slotenmakers zijn gespecialiseerd en zullen uw slot zo weer open hebben. Vaak is het helemaal niet nodig om de sloten te vervangen. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat uw voordeur en sloten schadevrij achterblijven.
Bent u wel genoodzaakt nieuwe sloten aan te schaffen? Dan kunt u dit bij Omniveste doen. U kunt via onze website nieuwe sloten bestellen, maar u kunt ze ook op maat laten maken in onze werkplaats. Ook maken wij cilinders voor u op maat. Alle sloten die wij verkopen hebben het keurmerk Veilig Wonen van de politie. Zo weet u zeker dat u sterke en veilige sloten aanschaft.​

​Vragen over Brandkast Sun Safe Electronic?

Heeft u vragen over de Brandkast Sun Safe Electronic? Kom dan naar onze showroom. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de brandkast en geven u advies bij het maken van uw keuze. Onze showroom is van maandag tot en met zondag geopend en heeft ruime openingstijden. Kijk voor de openingstijden op onze website.
Voor vragen kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.