Brandkast Sun Safe Electronic Plus​Op zoek naar een Brandkust Sun Safe Electronic Plus? Bent u op zoek naar een kluis om uw waardevolle spullen of belangrijke documenten in te bewaren? En wilt u een kluis van goede kwaliteit, waar alles in past? Dan is de ​Brandkast Sun Safe Electronic Plus wat voor u! Deze kluis bestelt u bij Omniveste.

Klik hier voor ons complete assortiment aan brandkluizen!

Brandkast Sun Safe Electronic Plus: nergens goedkoper!

​​Een Brandkast Sun Safe Electronic Plus ​is een kluis die wel twee uur bescherming biedt tegen brand. Daarnaast is deze kluis uitermate geschikt voor de berging van documenten. De kluis is zowel voorzien van een cijferslot als een cilinderslot. U kunt de Brandkast Sun Safe Electronic Plus eenvoudig bestellen bij Omniveste. Wij hebben meerdere soorten van dit type kluis in ons assortiment. U kunt dus zelf de kluis uitkiezen die u wenst. Alle kluizen zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Bent u niet in de gelegenheid om de kluis in de winkel te komen bekijken? Dat is bij ons geen enkel probleem. U kunt de kluis gewoon online bestellen. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat hij zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd.
​Wilt u graag advies bij de keuze voor een kluis? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om met u uw wensen te bespreken en u van advies te voorzien.

Van slotenmaker tot kluizen specialist!

​Naast de webshop is Omniveste ook een erkend slotenmaker. Heeft u per ongeluk de deur achter u dicht getrokken en uw sleutel binnen laten liggen? Of breekt uw sleutel af in het slot? Geen paniek! Bel de slotenmaker van Omniveste. Zij zijn 24 uur per dag zeven dagen per week bereikbaar. Wanneer u heeft gebeld, proberen de slotenmakers binnen een half uur bij u te zijn. Onze slotenmakers zijn gespecialiseerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw voordeur en sloten schadevrij achterblijven. En in de meeste gevallen is het niet eens nodig dat de sloten vervangen worden! Moeten de sloten toch vervangen worden? Dan kunt u nieuwe sloten bestellen in onze webshop. Ook kunt u sloten en cilinder op maat laten maken in de werkplaats.

​Vragen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over de diensten en de producten van Omniveste? Neem dan contact met ons op. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.