Binnendeursloten voor veilig wonen

binnendeursloten​Op zoek naar binnendeursloten? Als u veilig wilt wonen dan is het niet alleen van belang dat u uw buitendeur goed kunt afsluiten. Ook binnendeursloten dragen bij aan veilig wonen. Bij Omniveste vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van hang- en sluitwerk. U vindt in ons ruime assortiment een groot aanbod van sloten van bekende merken. Al onze sloten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Voor binnendeursloten bent u bij Omniveste aan het juiste adres!

Persoonlijk advies

Er zijn veel verschillende systemen, sloten en natuurlijk deuren. Hoe weet u nu welk slot u moet hebben voor uw deur? Bij Omniveste hebben we veel kennis en ervaring als het op veilig wonen aankomt. We delen deze kennis graag met u. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, komen we graag bij u langs. We bekijken dan hoe u woont, waar u woont en wat de staat is van uw huidige hang- en sluitwerk. Op basis van al onze bevindingen ontvangt u van ons een persoonlijk advies, dat volledig is afgestemd op uw woonsituatie. Zo weet u zeker dat u de juiste sloten kiest en dat uw woning optimaal is beveiligd. Inbrekers krijgen bij uw woning geen kans meer om binnen te komen! Wilt u ook weten hoe u veilig kunt wonen? Maak dan snel een afspraak!

Binnendeursloten van Omniveste

​Bij Omniveste helpen we u graag om de juiste sloten te vinden voor uw ramen of deuren. We leggen u uit welke systemen er allemaal zijn en wat de inbraakwerendheid is van elk slot. Er zijn verschillende keurmerken die u kunnen helpen bij het kiezen van het juiste slot. We geven u daar graag meer informatie over wanneer we bij u langskomen. Alle binnendeursloten bij Omniveste zijn van hoge kwaliteit en zijn uitgebreid getest op verschillende inbraaktechnieken. Zo hoeft u zich nergens meer druk over te maken! Met de binnendeursloten van Omniveste heeft u uw bezittingen optimaal beschermd.

Onze service

Als slotenmaker leveren we niet alleen hang- en sluitwerk van bekende merken, maar helpen we u ook als het gaat om veilig wonen. Zo kunt u bijvoorbeeld op ons rekenen wanneer u zichzelf heeft buitengesloten en u uw eigen woning niet meer in kunt. Het enige wat u dan hoeft te doen is bellen naar 040 202 42 26. We staan 24/7 paraat om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar binnen kan in uw eigen huis. Wel zo prettig, want dankzij onze snelle service hoeft u nooit lang op de stoep van uw eigen huis te staan. We zijn altijd binnen een half uur bij u. Tijdens het openen van uw voordeur gaan we efficiënt en zorgvuldig te werk, zodat we uw deur op de best mogelijke manier kunnen openen, zonder onnodige schade die extra kosten met zich meebrengt. In veel gevallen krijgen we uw deur zelfs voor u open zonder schade. Een nieuw slot kopen is dan niet eens nodig, behalve als u uw huissleutels ergens bent kwijtgeraakt.

In de werkplaats van Omniveste kunt u terecht als u een nieuwe sleutel wilt laten (bij)maken of als u een nieuw cilinder nodig heeft. We maken het dan voor u terwijl u wacht. We horen graag van u wat we voor uw veiligheid kunnen betekenen!